«Αιχμές» προς την Έβερτον από Μαρτίνεθ

Το… παράπονο του προς την διοίκηση της Έβερτον τόνισε μεταξύ άλλων, σε συνέντευξη του στην «Sunday Times» o Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, αναφορικά με το γεγονός πως στα «ζαχαρωτά» δεν είχε τον απαιτούμενο χρόνο για να εκπληρώσει το πρότζεκτ που ο ίδιος σχεδίαζε.



«Αιχμές» προς την Έβερτον από Μαρτίνεθ

Μετά από τρία χρόνια παρουσίας στο «Γκούντισον Παρκ» (2013-2016) και μια μάλλον απογοητευτική χρονιά για την Έβερτον, ο Ισπανός προπονητής αποτέλεσε παρελθόν από την διοίκηση των «ζαχαρωτών» τον περασμένο Μάιο, απόφαση που τον πίκρανε ιδιαίτερα τότε, όπως αναφέρει και ο ίδιος…

«Οι τελευταίες εφτά εβδομάδες ήταν αρκετά δύσκολες. Ήταν απογοητευτικό το γεγονός πως έγινα εγώ ο… αποδιοπομπαίος τράγος, πήρα όμως σημαντικά μαθήματα και κατάλαβα τι χρειαζόμουν να κάνω το περασμένο καλοκαίρι.

Η απογοήτευση μου σχετίζεται με το ότι δεν κατάφερα να τελειώσω το μακρόπνοο πλάνο που υπήρχε για την ομάδα. Οτιδήποτε μπορούσε να πάει λάθος, πήγε. Πάντα νιώθεις πως μπορείς να γυρίσεις μια άσχημη κατάσταση, αλλά ο λόγος που ουσιαστικά έχασα τη δουλειά μου δεν ήταν ο νέος ιδιοκτήτης, ήταν επειδή δεν κερδίζαμε αρκετά παιχνίδια. Δεν μπορώ να κατηγορήσω κανένα εκτός από τον εαυτό μου για αυτό», σχολίασε μεταξύ άλλων ο νυν προπονητής της εθνικής Βελγίου.