Nταλγκλίς: «Ιδανικός ο Κλοπ για τη Λίβερπουλ»

Το εγκώμιο του Γιούργκεν Κλοπ έπλεξε μέσω δηλώσεων του ο Κένι Νταλγκλίς, τονίζοντας πως ο Γερμανός αποτελεί αυτή την στιγμή την καλύτερη δυνατή επιλογή για τον πάγκο των «κόκκινων» του Μέρσεϊσαϊντ.



Nταλγκλίς: «Ιδανικός ο Κλοπ για τη Λίβερπουλ»

Με τις τόσες αλλαγές προπονητών τα τελευταία χρόνια στο «Άνφιλντ», δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν τον πάγκο της Λίβερπουλ… «ηλεκτρισμένο», βάσει των απαιτήσεων και της πίεσης που η συγκεκριμένη θέση επιφέρει…

Οι «κόκκινοι» πάντως, έχοντας τον Γιούργκεν Κλοπ στη διάθεση τους για παραπάνω από έναν χρόνο πλέον, μπορούν να πορεύονται εκ του ασφαλούς, κάτι που τόνισε και σε δηλώσεις του η μεγάλη δόξα του συλλόγου, τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής, Κένι Νταλγκλίς, για τον 49χρονο τεχνικό.

«Ο Γιούργκεν είναι κάποιος, με τον οποίο οι φίλαθλοι μπορούν να ‘δεθούν’. Δεν είναι κάποιος που σκέφτεται μόνο το πόσο σημαντικός είναι ο ίδιος, αλλά αυτός που αποδέχεται τη δουλειά όπως είναι. Δεν πρόκειται να πει σε κανέναν πόσο καλός είναι στην δουλειά του, γιατί απλά είναι καλός σε αυτό που κάνει», ήταν τα λόγια του παλιού στράικερ της Λίβερπουλ για τον τωρινό προπονητή των «κόκκινων» στην «Τelegraph».

Αναμφίβολα, ένα μεγάλο παράσημο το να το λέει αυτό για τον Κλοπ ο θρυλικός «Κing Kenny», ο τελευταίος άλλωστε που πήρε πρωτάθλημα ως προπονητής με τη Λίβερπουλ (το 1990) αλλά και ο μοναδικός εν ζωή που έχει κατακτήσει τίτλο με δυο διαφορετικές ομάδες (συμπεριλαμβάνοντας και τη Μπλάκμπερν της περιόδου 1994/95).