Σκέφτεται μόνο τη Σαουθάμπτον ο Χάου

Καμία σκέψη για έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις δεν έχει αυτή τη στιγμή ο Έντι Χάου, παρά μόνο το κρίσιμο αυριανό (18/12, 15.30) παιχνίδι της Μπόρνμουθ με την Σαουθάμπτον.



Σκέφτεται μόνο τη Σαουθάμπτον ο Χάου

Μετά τη νίκη επί της Λέστερ με 1-0, τα «κεράσια» έφτασαν τους 21 βαθμούς και ανέβηκαν στη 10η θέση, την ψηλότερη που έφτασαν (έστω και προσωρινά) σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ. Και μπορεί οι σκέψεις για ευρωπαϊκό εισιτήριο να γίνονται πλέον εντονότερες, ωστόσο ο Έντι Χάου δεν επηρεάζεται και κοιτάζει πάντα το επόμενο παιχνίδι, όπως συμβαίνει τώρα με τους «Αγίους»…

«Δεν έχω κάνει καν δεύτερη σκέψη για την Ευρώπη, παρά μόνο για τη Σαουθάμπτον επειδή προσπαθούμε να κερδίσουμε αυτό το σημαντικό παιχνίδι. Αν μπορείς να πάρεις δυο ή και τρία αποτελέσματα μαζεμένα, μπορεί να σου αλλάξει αυτό τελείως τη χρονιά. Γνωρίζουμε το πόσο σημαντικό είναι αυτό και για τους φιλάθλους μας και για τον καθένα στον σύλλογο, όπως επίσης και για τη θέση μας στο βαθμολογικό πίνακα. Aυτό σημαίνει τα πάντα για μας και προσπαθούμε να το βελτιώσουμε.

Όσο περισσότερα παιχνίδια έχουμε μπροστά μας, τόσο η αντιπαλότητα θα μεγαλώνει. Είναι κάτι νέο για μας, δεν έχουμε υπάρξει για μεγάλο διάστημα στην Πρέμιερ Λιγκ και μερικές φορές χρειάζεσαι χρόνο για να συνηθίσεις σε τέτοιες καταστάσεις», σχολίασε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Μπόρνμουθ.