Κούμαν: «Πάντα φταίει η διαιτησία, όταν κερδίζω τον Βενγκέρ»!

Το ότι και στις τρεις τελευταίες φορές που τέθηκε αντιμέτωπος και κέρδισε σε όλες τον Αρσέν Βενγκέρ, ο 67χρονος κόουτς της Άρσεναλ έριξε το φταίξιμο της ήττας του στη διαιτησία, σχολίασε μετά τη λήξη του χθεσινού (13/12) νικηφόρου (2-1) εντός έδρας αγώνα απέναντι στους «κανονιέρηδες» ο προπονητής της Έβερτον, Ρόναλντ Κούμαν.



Κούμαν: «Πάντα φταίει η διαιτησία, όταν κερδίζω τον Βενγκέρ»!

Συγκεκριμένα, σε σχετική ερώτηση που του απευθύνθηκε αναφερόμενη στα παράπονα του Αλσατού τεχνικού για τη διαιτησία του παιχνιδιού, ο Ολλανδός κόουτς απάντησε:

«Δεν εκπλήσσομαι με τα σχόλια του Βενγκέρ. Είναι τρίτη διαδοχική φορά που τον κερδίζω ως προπονητής και τις τρεις φορές έφταιγε ο διαιτητής. Οπότε, συγγνώμη Άρσεναλ που κερδίσαμε χάρη στο διαιτητή απόψε»!

Φυσικά, ο 53χρονος προπονητής δεν παρέλειψε να επαινέσει τους Λονδρέζους για την ποιότητά τους, στάθηκε όμως, και στο τρωτό τους σημείο, το οποίο εκμεταλλεύτηκε η δική του ομάδα φθάνοντας τελικά στη νίκη, καθώς είπε:

«Έτσι πρέπει να παίζουμε σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι. Όλοι ξέρουμε την ποιότητα της Άρσεναλ, γνωρίζουμε, όμως, ότι δυσκολεύεται απέναντι σε μία πιο επιθετική ομάδα. Μπορεί να μην είναι η πιο δυνατή ομάδα στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά αν τους δώσεις το χρόνο να κάνουν το παιχνίδι τους σε «σκοτώνουν» και αυτό έγινε στο πρώτο εικοσάλεπτο. Το αλλάξαμε εγκαίρως και δείξαμε πόσο καλοί μπορούμε να είμαστε.Τα πρώτα είκοσι λεπτά ήταν πολύ νευρικά για εμάς. Ίσως να έφταιγε και η έλλειψη αυτοπεποίθησης, μα από τότε που η ομάδα αντιμετώπισε πρόσωπο με πρόσωπο την Άρσεναλ, επιστρέψαμε στο παιχνίδι και δείξαμε μεγάλη ψυχή».

Επιπλέον, ο Κούμαν ξεχώρισε από το παιχνίδι τον Ιρλανδό διεθνή μέσο της ομάδας του, Τζέιμς ΜακΚάρθι, για τον οποίο τοποθετήθηκε ως εξής:

«Ο Τζέιμς ΜακΚάρθι ήταν φανταστικός, ήταν ο «κινητήριος μοχλός» που πίεζε και ήταν επιθετικός στέλνοντας ένα θετικό «μήνυμα» και στην υπόλοιπη ομάδα».