«Βάζει πλάτη» για Κάριους ο Μανέ

Την στήριξη του προς τον συμπαίκτη του στη Λίβερπουλ, Λόρις Κάριους, έδειξε ο Σαντιό Μανέ, αναφέροντας πως η κριτική αποτελεί μέρος του παιχνιδιού, καθώς και το ότι ο Γερμανός κίπερ χρειάζεται τώρα να «απαντήσει» όχι με δηλώσεις αλλά μέσα στο γήπεδο!



«Βάζει πλάτη» για Κάριους ο Μανέ

Δεν είναι και λίγα αυτά που έχει «ακούσει» τις τελευταίες μέρες ο Λόρις Κάριους, με τις εμφανίσεις του να σχολιάζονται με δριμεία κριτική τόσο από τους αδερφούς Νέβιλ όσο και από τον Τζέιμι Κάραγκερ, ενώ ο Γιούργκεν Κλοπ συνεχίζει να τον στηρίζει σθεναρά δημοσίως.

Σε όλο αυτό το πλαίσιο, ο Σαντιό Μανέ πήρε το μέρος του 23χρονου γκολκίπερ και τόνισε πως εκείνος πρέπει να δώσει πλέον τις ανάλογες απαντήσεις στους αγωνιστικούς χώρους με την απόδοση του, αρχής γενομένης από το αυριανό παιχνίδι (14/12) της Λίβερπουλ με τη Μίντλεσμπρο.

«Όλοι ξέρουν πως έτσι είναι το ποδόσφαιρο και η κριτική μπορεί να βοηθήσει. Πάντα προπονούμαστε μαζί και γνωρίζω τις ικανότητες του Κάριους και το τι μπορεί να κάνει για να βοηθήσει την ομάδα. Πιστεύω ότι θα συνεχίσει να δίνει το καλύτερο για την ομάδα αμέσως στο επόμενο παιχνίδι, οπότε ό,τι έγινε το αφήνουμε πίσω. Νομίζω πως στο ποδόσφαιρο κανένας δεν ξεφεύγει από τέτοιου είδους κριτικές. Η αντίδραση τώρα είναι πιο σημαντική», ήταν τα όσα είπε για τον τερματοφύλακα των «κόκκινων» ο Σενεγαλέζος.