Φαβορί για τον Ζαρντίμ η Μάντσεστερ Σίτι

Την Μάντσεστερ Σίτι έχρισε ως φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, προπονητής της Μονακό, αντιπάλου των «πολιτών» στους «16» του θεσμού.



Φαβορί για τον Ζαρντίμ η Μάντσεστερ Σίτι

Για τον Πορτογάλο τεχνικό των Μονεγάσκων η αγγλική ομάδα έχει φυσικά το προβάδισμα στα μεταξύ τους ματς για πρόκριση στους «8», ο ίδιος όμως σημείωσε πως μέχρι τους αγώνες του Φλεβάρη υπάρχει αρκετός χρόνος και επομένως πολλά μπορούν να αλλάξουν και για τις δυο ομάδες.

«Η Μάντσεστερ Σίτι είναι μια μεγάλη ομάδα, έφτασε στα ημιτελικά της διοργάνωσης της περασμένης σεζόν και έχει πολλούς ποιοτικούς παίκτες. Δεν είμαστε το φαβορί, έχω όμως πίστη στις ικανότητες μας. Μεσολαβούν άλλωστε πάνω από 60 μέρες από τώρα μέχρι και τα παιχνίδια αυτά. Για τα ποδοσφαιρικά δεδομένα, αυτό είναι ένα μεγάλο διάστημα. Πολλά μπορούν να αλλάξουν», σχολίασε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, και συμπλήρωσε:

«Είναι σίγουρο πάντως πως μαζί με τις Μπαγέρν και Ρεάλ Μαδρίτης, συγκαταλέγεται στις ισχυρότερες ομάδες που βγήκαν ως δεύτεροι από την κλήρωση, και ο Πεπ Γκουαρντιόλα από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο».