Για την... πίεση η Άρσεναλ, με φόρα η Λέστερ

Όσο μπορεί, η Άρσεναλ θέλει να πιέζει την Τσέλσι στην κορυφή και αυτός είναι ο στόχος και στο αποψινό εκτός έδρας ματς με την Έβερτον για την εμβόλιμη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Με... φόρα από το παιχνίδι κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι και με τον Βάρντι να έχει πάρει τα πάνω του, η Λέστερ κοντράρεται με τη Μπόρνμουθ.  



Για την... πίεση η Άρσεναλ, με φόρα η Λέστερ

Οι «κανονιέρηδες» έμαθαν ότι η τύχη θα τους... γυρίζει μια ζωή την πλάτη στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως πλέον οφείλουν να επικεντρωθούν ξανά στα εγχώρια. Απόψε, φιλοξενούνται στο «Γκούντισον Παρκ», με την Έβερτον να μετράει μόλις μία νίκη στα τελευταία 10 παιχνίδια και να προέρχεται από κακή ήττα (3-2) από τη Γουότφορντ στο «Vicarage Road».

Το κακό για τον Βενγκέρ είναι ότι έχασε τον Μουστάφι και πλέον θα χρειαστεί είτε η συμβολή του Γκάμπριελ είτε του Χόλντινγκ στα μετόπισθεν για την επίτευξη του στόχου που είναι η νίκη. Με το θετικό αποτέλεσμα, πολύ απλά, οι Λονδρέζοι επανέρχονται στην ισοβαθμία με την Τσέλσι στην κορυφή και συνεχίζουν ν' ασκούν πίεση στους συμπολίτες του. Στον αντίποδα, ο σύλλογος του Μέρσεϊσαϊντ θα παρουσιαστεί με αλλαγές προκειμένου ν' αλλάξει κάτι και στα αποτελέσματα...

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς, η Λέστερ φιλοξενείται από τη Μπόρνμουθ στο «Vitality Stadium». Η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι προέρχεται από την εκπληκτική νίκη με σκορ 4-2 επί της Μάντσεστερ Σίτι, σ' ένα ματς που ο Βάρντι βρήκε ξανά τον εαυτό του και στο γήπεδο εμφανίστηκε πάλι αυτό το σύνολο που κατέκτησε πέρυσι το πρωτάθλημα και που... αγνοείτο μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Οι «cherries» ηττήθηκαν 3-2 από τη Μπέρνλι στο «Turf Moor» και απέτυχαν να επενδύσουν στην εκπληκτική τους νίκη απέναντι στη Λίβερπουλ μια εβδομάδα νωρίτερα.

Το σημερινό πρόγραμμα (21:45):

Μπόρνμουθ – Λέστερ

Έβερτον – Άρσεναλ