Ρανιέρι: «Όλοι οι δεύτεροι ήθελαν εμάς, είμαστε ξανά αουτσάιντερ»

Μιλώντας με... αφοπλιστική ειλικρίνεια ύστερα από την κλήρωση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, ο προπονητής της Λέστερ, Κλαούντιο Ρανιέρι, τόνισε ότι όλες οι ομάδες που τερμάτισαν δεύτερες στους ομίλους θα επιθυμούσαν να τύχουν με τη δική του, ενώ παράλληλα, έχρισε την αντίπαλο των «αλεπούδων», Σεβίλλη, ως φαβορί για την πρόκριση στα προημιτελικά του θεσμού.



Ρανιέρι: «Όλοι οι δεύτεροι ήθελαν εμάς, είμαστε ξανά αουτσάιντερ»

«Για εμάς είναι μία ζόρικη, αλλά συχρόνως και συναρπαστική κλήρωση, απέναντι σε μία ομάδα που είναι συνηθισμένη να μάχεται στην Ευρώπη. Με οποιονδήποτε και αν παίζαμε, θα επρόκειτο για δυνατό αντίπαλο. Νομίζω, ότι όλες οι ομάδες που ήρθαν δεύτερες στους ομίλους, ήθελαν να κληρωθούν μαζί μας και ξέρω ότι είμαστε για άλλη μια φορά το αουτσάιντερ. Πάντοτε θα είμαστε αουτσάιντερ, κάθε φορά!», επισήμανε ο Ιταλός τεχνικός και σκιαγραφώντας το προφίλ του ισπανικού συλλόγου, το εμπόδιο του οποίου θα κληθεί να υπερκεράσει η Λέστερ για να προκριθεί στους «8» της διοργάνωσης, ανέφερε:

«Γνωρίζουμε ότι η Σεβίλλη έχει σηκώσει τρεις φορές το Γιουρόπα Λιγκ τα τελευταία τρία χρόνια. Αυτό είναι απίστευτο! Είναι τρίτοι στην ισπανική λίγκα με μόλις τρεις ήττες και παλεύουν για τον τίτλο απέναντι σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, οπότε αυτό αποδεικνύει πόσο καλοί είναι. Είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα», ενώ κλείνοντας, ο 65χρονος κόουτς έστρεψε αμέσως τους «προβολείς» του ενδιαφέροντος στο αγγλικό πρωτάθλημα, καθώς είπε:

«Τώρα, οφείλουμε να επικεντρωθούμε στην Πρέμιερ Λιγκ. Τους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ θα τους απολαύσουμε, ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων».