Βενγκέρ: «Πολύ δύσκολα τα παιχνίδια εναντίον του Κούμαν»

Στο γεγονός ότι το δικό του σύνολο αντιμετωπίζει πάντοτε πολύ μεγάλες δυσκολίες στις αναμετρήσεις με αντίπαλο τις ομάδες, τον πάγκο των οποίων ηγούνταν ο Ρόναλντ Κούμαν, στάθηκε στις δηλώσεις του πριν το αυριανό (13/12) εκτός έδρας παιχνίδι με την Έβερτον για την 16η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ ο προπονητής της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ.



Βενγκέρ: «Πολύ δύσκολα τα παιχνίδια εναντίον του Κούμαν»

«Ο Κούμαν έχει φέρει αλλαγές. Είχαν ένα δυνατό ξεκίνημα και γενικώς, είναι μία από τις επικίνδυνες ομάδες που πρέπει να λάβεις υπόψη παρατηρώντας το πρόγραμμα, οπότε χρειαζόμαστε μια δυνατή εμφάνιση για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Είναι άξιος σρβασμού και έχει κάνει καλή δουλειά και στην Έβερτον, αλλά και στη Σαουθάμπτον. Έχω παίξει εναντίον του, όταν ήταν προπονητής και στον Άγιαξ και πάντοτε τα παιχνίδια με τις ομάδες του είναι πολύ σκληρά και δύσκολα», τόνισε ο Αλσατός τεχνικός για τον Ολλανδό συνάδελφό του.

Ο 67χρονος κόουτς δεν παρέλειψε να κάνει το σχόλιό του και για το «βαρύ πυροβολικό» των «ζαχαρωτών», Ρομέλου Λουκάκου, δείχνοντας ότι θα επιθυμούσε να τον φέρει στο «Έμιρεϊτς», καθώς είπε:

«Τον έμαθα από την περίοδο που έπαιζε στο Βέλγιο. Ήρθε στην Τσέλσι πολύ νωρίς και από τη στιγμή που ένας παίκτης παίρνει μεταγραφή σε ένα μεγάλο κλαμπ του Λονδίνου, είναι δύσκολο για εμάς να τον φέρουμε στη δική μας ομάδα», ενώ τοποθετήθηκε και για την πολύ καλή παράδοση των «κανονιέρηδων» απέναντι στους αντιπάλους τους, οι οποίοι έχουν καταφέρει να τους κερδίσουν μόλις μία φορά στις τελευταίες δεκαεννιά συναντήσεις τους, λέγοντας:

«Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό. Εμείς πάντοτε ετοιμαζόμαστε, όπως πρέπει, επειδή το «Γκούντισον Παρκ» είναι μία πολύ δύσκολη έδρα που έχει «ψυχή» και μεγάλη ιστορία και αυτό είναι κάτι που σίγουρα μας κρατά σε επαγρύπνηση».