Φίλαν: «Διασκεδαστικό παιχνίδι, αλλά με... λάθος αποτέλεσμα»!

Στο ότι έγινε ένας πολύ όμορφος και θεαματικός αγώνας, χωρίς ωστόσο, η ομάδα του να καταφέρει να πάρει το τρίποντο της νίκης, στάθηκε με τις δηλώσεις του έπειτα από το «χορταστικό» 3-3 στο «KCOM Στέιντιουμ» απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας ο προπονητής της γηπεδούχου Χαλ, Μάικ Φίλαν.



Φίλαν: «Διασκεδαστικό παιχνίδι, αλλά με... λάθος αποτέλεσμα»!

«Ήταν ένα διασκεδαστικό παιχνίδι, αλλά στο τέλος ήρθε το... λάθος αποτέλεσμα! Πήραμε τον έναν βαθμό, αλλά πραγματικά πιστεύω ότι ήμασταν εξαιρετικοί. Νομίζω ότι οι παίκτες μου απέδωσαν με τον τρόπο που επιθυμούσαμε όλοι στην ομάδα και έδειξαν πραγματικό ενθουσιασμό», τοποθετήθηκε αρχικά ο 54χρονος τεχνικός και αναφορικά με το αγωνιστικό σκέλος του παιχνιδιού, προσέθεσε:

 «Νομίζω ότι κάναμε καλά τη δουλειά μας. Παίξαμε την μπάλα πολύ πιο γρήγορα από άλλες φορές στο μεσοεπιθετικό τομέα και είχαμε κάποιες καλές προσπάθειες μέσα και γύρω από την αντίπαλη περιοχή. Γενικά, πρέπει να αποδεχτούμε τον βαθμό που πήραμε και να κρατήσουμε τα θετικά στοιχεία που προέκυψαν από το παιχνίδι, το οποίο ήταν εκπλητικό. Απλώς, είμαι απογοητευμένος που δεν ήρθε η νίκη».