Έπιασε ξανά κορυφή η Πλίμουθ

Στις νίκες και την κορυφή της βαθμολογίας της Λιγκ 2 επέστρεψε η Πλίμουθ, καθώς επικράτησε στο ντέρμπι κορυφής με 2-0 της Ντόνκαστερ, στην 20ή αγωνιστική η οποία είχε τα πάντα!



Έπιασε ξανά κορυφή η Πλίμουθ

Συγκεκριμένα, ο αγώνας ανάμεσα σε Νιούπορτ και Μόρκαμ διεκόπη στο ημίχρονο, καθώς λόγω καταρρακτώδους βροχής, ο αγωνιστικός χώρος μετετράπη σε λίμνη, γεγονός που κατέστησε αδύνατη τη συνέχιση του ματς. Μέχρι εκείνο το σημείο, οι γηπεδούχοι βρίσκονταν μπροστά στο σκορ με 1-0.

Ακόμη, ασυνήθιστες σκηνές για τα αγγλικά γήπεδα εκτυλίχθηκαν στο «Μπρίσμπεϊν Ρόουντ», έδρα της Λέιτον Όριεντ. Οι οπαδοί της φιλοξενούμενης Άκρινγκτον ενεπλάκησαν σε συμπλοκές μεταξύ τους στο πρώτο ημίχρονο, με τα πνεύματα να ηρεμούν μετά από παρέμβαση της αστυνομίας!

Στα καθαρά αγωνιστικά ζητήματα, στις νίκες επέστρεψε η Πλίμουθ μετά από τρία συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, γκρεμίζοντας τη Ντόνκαστερ από την κορυφή της βαθμολογίας. Την ήττα των «ρόβερς» δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί η Καρλάιλ, η οποία έμεινε στην ισοπαλία με 1-1 στην έδρα της Λούτον. Πλέον οι δύο ομάδες μοιράζονται τη 2η θέση της βαθμολογίας με 39 βαθμούς, δύο λιγότερους από την πρωτοπόρο Πλίμουθ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Τσέλτεναμ 1-3 Έξετερ
Κρου 0-2 Κρόουλι
Γκρίμσπι 0-1 Πόρτσμουθ
Χάρτλπουλ 0-5 Κέμπριτζ
Λέιτον Όριεντ 1-0 Άκρινγκτον
Λούτον 1-1 Καρλάιλ
Μάνσφιλντ 0-0 Κόλτσεστερ
Νοτς Κάουντι 0-2 Γουίκομ
Πλίμουθ 2-0 Ντόνκαστερ
Στίβενετζ 0-2 Μπλάκπουλ
Γιόβιλ 0-1 Μπαρνέτ
Νιούπορτ 1-0 Μόρκαμ (διακοπή)