Μήνυμα... Πρέμιερ από Νιουκάστλ!

Μετά από δύο συνεχόμενες ήττες, η Νιουκάστλ έχοντας σε... μεγάλη μέρα τον επιθετικό της, Ντουάιτ Γκέιλ, που σημείωσε χατ-τρικ, επικράτησε εντός έδρας της Μπέρμιγχαμ με το ευρύ 4-0 και έδειξε πάλι ότι επιδιώκει να είναι... προσωρινό το πέρασμά της από την Τσάμπιονσιπ. Με τους σημερινούς αγώνες των 17:00 ολοκληρώθηκε το κυρίως μέρος της 20ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας του αγγλικού ποδοσφαίρου.



Μήνυμα... Πρέμιερ από Νιουκάστλ!

Εκτός του αγώνα στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ», το παιχνίδι που ξεχώρισε λόγω του επιθετικού «οργασμού» των δύο ομάδων, ήταν αναμφίβολα η... χορταστική ισοπαλία με σκορ 4-4 στο «Μολινό» ανάμεσα στη γηπεδούχο Γουλβς και τη φιλοξενούμενη Φούλαμ.

Σταθερά στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ ανόδου παρέμειναν οι Ρέντινγκ και Χάντερσφιλντ, οι οποίες επικράτησαν αμφότερες στις έδρες τους και με το ίδιο σκορ (2-1) των Σέφιλντ Γουένσντεϊ και Μπρίστολ Σίτι αντίστοιχα, με το σύνολο του Γιαπ Σταμ να αποσπάται πλέον έξι πόντους (αντί των τριών πριν το ματς) από τις «κουκουβάγιες» που διεκδικούν κι εκείνες την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ.

Νίκη είχαμε για την Άστον Βίλα που κέρδισε στο «Βίλα παρκ» με 1-0 τη Γουίγκαν και αναρριχήθηκε στη βαθμολογία, ενώ στα αξιοσημείωτα ανήκει η δεύτερη μόλις νίκη στο φετινό πρωτάθλημα για την ουραγό Ρόδεραμ, η οποία επικράτησε στην έδρα της με 1-0 της ΚΠΡ.

Το σημερινό πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με την Πρέστον να επικρατεί 3-2 της Μπλάκμπερν στο ντέρμπι, ενώ η αυλαία της αγωνιστικής «πέφτει» αύριο (11/12, 14:00 ώρα Ελλάδος) με το ντέρμπι των Ιστ Μίντλαντς στο «Πράιντ Παρκ» ανάμεσα στη γηπεδούχο Ντέρμπι Κάουντι και τη φιλοξενούμενη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 20ης αγωνιστικής στην Τσάμπιονσιπ:

Χθες, Παρασκευή (9/12)

Μπράιτον-Λιντς 2-0

Σάββατο (10/12)

Νιούκαστλ-Μπέρμιγχαμ 4-0

Ρέντινγκ-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 2-1

Χάντερσφιλντ- Μπρίστολ Σίτι 2-1

Μπάρνσλεϊ-Νόριτς 2-1

Γουλβς-Φούλαμ 4-4

Μπρέντφορντ-Μπέρτον Άλμπιον 2-1

Ρόδεραμ- ΚΠΡ 1-0

Άστον Βίλα-Γουίγκαν 1-0

Ίπσουιτς-Κάρντιφ 1-1

19:30 Πρέστον-Μπλάκμπερν

Κυριακή (11/12)

14:00 Ντέρμπι Κάουντι-Νότιγχαμ Φόρεστ