Γουότφορντ, μια παρέα από... σκόρερ!

Όταν έχεις τόσους παίκτες που να μπορούν να σκοράρουν, πως να μην κερδίζεις; H Γουότφορντ έφτασε, χάρη και στη βοήθεια των Στέφανο Οκάκα και Σεμπάστιαν Πρεντλ στη νίκη με σκορ 3-1 επί της Έβερτον, τους έντεκα συνολικά σκόρερ στην φετινή Πρέμιερ Λιγκ, πιάνοντας στη σχετική κορυφή της λίστας τη Λίβερπουλ!



Γουότφορντ, μια παρέα από... σκόρερ!

Στη λίστα των σκόρερ της Γουότφορντ πρόσθεσαν σήμερα τα ονόματα τους οι Στέφαν Οκάκα και  Σεμπάστιαν Πρεντλ, στο παιχνίδι που άνοιξε την 15η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ με αντίπαλο την Έβερτον στο «Vicarage Road». Έτσι, η ομάδα του Βάλτερ Ματσάρι είναι πλέον στην κορυφή της κατηγορίας με τους περισσότερους παίκτες που έχουν πετύχει τουλάχιστον ένα τέρμα στο φετινό πρωτάθλημα, επίδοση που μόνο η Λίβερπουλ (εξίσου με έντεκα) είχε μέχρι πρότινως!

Εκτός από τους δυο προαναφερθέντες, την «σημαία» των σκόρερ στις «σφήκες» κρατάει ψηλά ο εκπληκτικός φέτος Ετιέν Καπού (έχει τέσσερα τέρματα πλέον) και ακολουθεί με δυο γκολ ο Τρόι Ντίνι.

Από ένα τέρμα έχουν σημειώσει οι εξής παίκτες: Oντιόν Ιγκάλο, Χουάν Καμίλο Σούνιγκα, Χοσέ Χολέμπας, Ρομπέρτο Περέιρα, ¶ιζακ Σαξές, Ντάριλ Γιάνμαατ και Κριστιάν Καμπασέλε