Έπλεξε το εγκώμιο για Μουρίνιο ο Βερτόνχεν

Με την αναμέτρηση ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τότεναμ (11/12)  να πλησιάζει, ο Γιάν Βερτόνχεν είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον Ζοσέ Μουρίνιο και την πορεία του στους προπονητικούς πάγκους, αποκλείοντας όμως μάλλον το ενδεχόμενο μιας πιθανής συνεργασίας του στο άμεσο μέλλον!



Έπλεξε το εγκώμιο για Μουρίνιο ο Βερτόνχεν

«Πρώτα απ’ όλα είναι ένας εξαιρετικός προπονητής, και έχει πετύχει εξαιρετικά πράγματα σε διαφορετικές στιγμές με αρκετές ομάδες. Έχει δείξει πως είναι ένας πολύ καλός τεχνικός αλλά και ένας πολύπλευρος χαρακτήρας, που λέει διάφορα πράγματα στα Μέσα.

Αν με πειράζει αυτό; Δεν θα το έλεγα. Είναι μέρος της δουλειάς και παίζει με τον τρόπο που θέλει» σχολίασε με μια χροιά… υπεράσπισης προς τον Πορτογάλο τεχνικό ο Γιάν Βερτόνχεν.

Παρά τον θαυμασμό του για τον Ζοσέ Μουρίνιο, ο Βέλγος αμυντικός έδειξε μάλλον αρνητικός στο να σχολιάσει τα όσα μεταγραφικά σενάρια τον εμπλέκουν με τους «κόκκινους διαβόλους» και το ενδιαφέρον του προπονητή τους: «Αν θα έπαιζα για εκείνον; Δεν είναι ο προπονητής μου, επομένως δεν πρόκειται να μιλήσω για αυτό».