Χιουζ: «Με αυτοπεποίθηση κόντρα στην Άρσεναλ»

Με την ψυχολογία στα ύψη, ύστερα από τις δυο σερί της νίκες, ταξιδεύει στο «Εmirates» για να αντιμετωπίσει την Άρσεναλ η Στόουκ (10/12, 17.00), όπως ανέφερε ο Μαρκ Χιούζ στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα.  



Χιουζ: «Με αυτοπεποίθηση κόντρα στην Άρσεναλ»

 «Πηγαίνουμε για το ματς του Σαββάτου απέναντι σε μια από τις κορυφαίες ομάδες και είμαστε στην καλύτερη θέση που θα μπορούσαμε να είμαστε. Δεν έχουμε κάποιο εξαιρετικό ρεκόρ εκεί και θα θέλαμε να το αλλάξουμε αυτό τώρα. Θα είναι δύσκολο βέβαια. Το ίδιο συνέβαινε και στο ‘Ολντ Τράφορντ’ και παίξαμε καλά εκεί παίρνοντας την ισοπαλία (1-1). Τώρα είναι ώρα να το πετύχουμε αυτό και με την Άρσεναλ», υπογράμμισε ο Μαρκ Χιούζ, για να συνεχίσει λέγοντας:

«Ενώ βρισκόμαστε σε καλή φόρμα και με καλή αυτοπεποίθηση, δεν είναι καλή περίοδος για να τους αντιμετωπίσουμε τώρα. Έχουν παίκτες κορυφαίου επιπέδου και πρέπει να είμαστε ‘σκληροί’ απέναντι τους, να μην τους δώσουμε ευκαιρίες. Είναι σημαντικό να δώσουμε στους εαυτούς μας τη δυνατότητα να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι αυτό, χρειάζεται να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στον αγώνα και να τους απογοητεύσουμε».

Παρότι η Στόουκ ξεκίνησε άσχημα την σεζόν, έχει φτάσει αισίως στην 9η θέση και θέλει να δώσει συνέχεια σε αυτή την σειρά καλών αποτελεσμάτων μέσα στο Δεκέμβρη και τις γιορτές, όπως είπε και ο 53χρονος τεχνικός: «Είμαστε περίπου εκεί όπου θεωρούσαμε πως θα ήμασταν μετά από 14 αγώνες, οπότε τώρα θέλουμε μια καλή συνέχεια μέσα στις γιορτές. Έχουμε ένα καλό σερί και θέλουμε να συνεχίσουμε, έχουμε τρία δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια, αλλά αν κοιτάξεις τις πρόσφατες αναμετρήσεις μας στο Άνφιλντ και στο Στάμφορντ Μπριτζ μπορείς να αισιοδοξείς πλέον».