Στηρίζει Μπράντλεϊ ο Μόγιες

Την υποστήριξη του προς το πρόσωπο του Μπομπ Μπράντλεϊ έδειξε στην συνέντευξη Τύπου πριν το παιχνίδι της Σάντερλαντ με τη Σουόνσι (10/12, 17.00) ο Ντέιβιντ Μόγιες.  



Στηρίζει Μπράντλεϊ ο Μόγιες

Τα αποτελέσματα της Σουόνσι μέχρι στιγμής με τον Αμερικανό προπονητή στον πάγκο δεν είναι ιδανικά για τους «κύκνους», για τον Ντέιβιντ Μόγιες όμως η ευθύνη για αυτά δεν βαραίνει πάντοτε τον εκάστοτε προπονητή (εν προκειμένω τον Μπράντλεϊ). Παράλληλα, σημείωσε πως η υπομονή για έναν νεοφερμένο στην Αγγλία προπονητή είναι πάντα απαραίτητη.

«Το να συνεχίζεις να αλλάζεις τους προπονητές σου δείχνει πως οι άνθρωποι που τον επιλέγουν κάνουν κάπου λάθος. Πρέπει να είναι σίγουρο για την επιλογή που θα κάνουν, πριν κοιτάξουν για κάποιον προπονητή. Θα ήταν ούτως ή άλλως μια δύσκολη ‘εισαγωγή’ για τον οποιονδήποτε να αναλάβει τον πάγκο της Σουόνσι, όπως ακριβώς και της Σάντερλαντ, επειδή στους συλλόγους που βρισκόμαστε δεν έχουμε τα καλύτερα ρόστερ και τους καλύτερους παίκτες.

Όποιος και αν επέλεξε τον Μπομπ Μπράντλεϊ πρέπει να τεθεί θέμα του αν θα χάσει τη δουλειά του, και όχι ο Μπράντλεϊ. Είναι μόλις έξι εβδομάδες σε αυτή τη δουλειά», ήταν τα όσα ανέφερε για τον συνάδερφο του ο Σκωτσέζος τεχνικός.