Κόντε: «Δεν είμαστε φαβορί για τον τίτλο»

Δεν θέλησε να αποδεχτεί τον ρόλο του φαβορί για την Τσέλσι ο Αντόνιο Κόντε, σημειώνοντας πως υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος μέχρι την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ  



Κόντε: «Δεν είμαστε φαβορί για τον τίτλο»
«Είναι δύσκολο να το αποδεχτείς αυτό επειδή νομίζω έχουμε παίξει μόλις 14 παιχνίδια πρέπει να τερματίσουμε το πρώτο κομμάτι της σεζόν και μετά έχουμε ακόμα το δεύτερο κομμάτι»
 
«Ξεκινήσαμε σαν αουτσάιντερ αυτή τη σεζόν, αλλά είναι φυσικό όταν παίζεις και κερδίζεις παιχνίδια. Είναι σημαντικό μετά από αυτή τη νίκη, να μην χάσουμε την όρεξή μας»
 
«Είναι πάντα δύσκολο να πεις ότι αυτά τα πέντε παιχνίδια είναι μία μεγάλη ευκαιρία επειδή αυτό το πρωτάθλημα μου έχει μάθει πως κάθε παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο. Εάν δεν έχει μεγάλη συγκέντρωση και προετοιμασία, μπορείς να μπεις σε μπελάδες».
 
Για το βάθος που έχει στο ρόστερ του, με αποτέλεσμα να μένουν βασικά μέλη της ομάδας εκτός, ο Ιταλός ανέφερε:
 
«Ελπίζω να έχω αυτή τη δύσκολη απόφαση σε κάθε παιχνίδι σημαίνει ότι έχω μεγάλο ανταγωνισμό στην ομάδα μου και το επίπεδο βελτιώνεται. Ο Σεσκ έπαιξε ένα καλό παιχνίδι κόντρα στη Σίτι και πήρε την ευκαιρία του Τώρα στο επόμενο παιχνίδι, έχω μία επιλογή τεσσάρων μέσων, του Καντέ, του Μάτιτς, του Φάμπρεγας και του Τσαλομπά και πρέπει να πάρω την καλύτερη απόφαση για την ομάδα. Είναι σημαντικό να έχουμε καλό ανταγωνισμό. Εάν έβαζα συνέχεια την ίδια ενδεκάδα, δεν θα ήταν καλό».