Σκόουλς: «Φαβορί για το Γιουρόπα Λιγκ η Γιουνάιτεντ»

Την άποψη του πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, λόγω της ποιότητας που διαθέτει αλλά και βάσει των πιθανών αντιπάλων της, μπορεί να είναι η ομάδα που θα κατακτήσει το Γιουρόπα Λιγκ της φετινής περιόδου, όπως τόνισε ο Πολ Σκόουλς.



Σκόουλς: «Φαβορί για το Γιουρόπα Λιγκ η Γιουνάιτεντ»

Η νίκη των «κόκκινων διαβόλων» με σκορ 0-2 στην έδρα της Ζόρια «κλείδωσε» την πρόκριση τους στους 32 του Γιουρόπα Λιγκ και παράλληλα την παρουσία τους στους θεωρητικά ανίσχυρους της κλήρωσης της Δευτέρας.

Ο παλαίμαχος άσος όμως της ομάδας, Πολ Σκόουλς, δεν φαίνεται να… ανησυχεί ιδιαίτερα για τους υποψήφιους αντιπάλους, από τη στιγμή που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει την ποιότητα να φτάσει μέχρι και τον τελικό της διοργάνωσης!

«Δεν θα ανησυχούσα για καμία από αυτές τις ομάδες για να είμαι ειλικρινής. Θεωρώ πως η Γιουνάιτεντ έχει ένα πραγματικά καλό ρόστερ. Έχουν αρχίσει να παίζουν καλό ποδόσφαιρο, οπότε για μένα είναι το φαβορί για να κερδίσει την φετινή διοργάνωση. Μπορώ να τους δω να διανύουν όλη τη διαδρομή για τον τελικό, δεν υπάρχει κάποια ομάδα που να μπορεί να με αγχώσει», ανέφερε σχετικά στο «BT Sports» o πρώην μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.