Μουρίνιο: «Ήμασταν πάντοτε καλύτεροι από τους αντιπάλους»

Στο περιθώριο της εκτός έδρας νίκης (2-0) με τη Ζόρια για την τελευταία φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ζοσέ Μουρίνιο, τόνισε ότι παρά την ανεπιτυχή έκβαση των αγώνων στα τελευταία ματς (υπονοώντας την Πρέμιερ Λιγκ), η ομάδα του κατάφερνε πάντα να κυριαρχεί των αντιπάλων της, γεγονός το οποίο επιβεβαιώθηκε και στο χθεσινό (8/12) παιχνίδι.



Μουρίνιο: «Ήμασταν πάντοτε καλύτεροι από τους αντιπάλους»

«Παίξαμε καλά. Όταν παίζεις άσχημα και φέρνεις άσχημα αποτελέσματα, αυτό «σκοτώνει» την αυτοπεποίθηση και είναι πολύ πιο δύσκολο να το διαχειριστείς. Όταν παίζεις καλά, μα δεν κερδίζεις τα ματς, έχεις πάντοτε την ελπίδα ότι τα καλά αποτελέσματα θα έρθουν και η πραγματικότητα ήταν ότι κανείς δεν ήταν καλύτερος από μας. Είχαμε πολλά απογοητευτικά αποτελέσματα, αλλά κανείς δεν ήταν καλύτερος από μας. Εμείς ήμασταν πάντοτε καλύτεροι από τους αντιπάλους μας», δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος αναλύοντας τη νίκη με την ουκρανική ομάδα που έδωσε τη δεύτερη θέση του πρώτου (Α) γκρουπ και συνακολούθως, την πρόκριση στους «32» του θεσμού, τοποθετήθηκε ως εξής:

«Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Ήταν καλοί αμυντικά, είχαν δύο ευκαιρίες στην αντεπίθεση και απείλησαν και από μία στημένη φάση, αλλά θεωρώ ότι κυριαρχήσαμε και αν δει κανείς τους αριθμούς, δηλαδή, το ποσοστό κατοχής, τον έλεγχο του αγώνα και το ότι κάναμε παιχνίδι στο μισό του αντιπάλου, τότε μπορούμε να πούμε ότι ήμασταν η ομάδα που έπρεπε να κερδίσει. Πρέπει να παραδεχτώ πάντως ότι ήταν αρκετά καλοί και είχαμε ένα δύσκολο ματς».