Σίμαν: «Ντε Χέα, Τσεχ και... ένας που λείπει Ιταλία οι καλύτεροι»!

Τους Νταβίντ ντε Χέα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Πετρ Τσεχ της Άρσεναλ, αλλά και τον «απόντα» στην Ιταλία λόγω του δανεισμού του από τη Μάντσεστερ Σίτι στην Τορίνο, Τζο Χαρτ, έχρισε ως, κατά τη γνώμη του, κορυφαίους τερματοφύλακες της Πρέμιερ Λιγκ, ο βετεράνος γκολκίπερ της Άρσεναλ και της Εθνικής Αγγλίας, Ντέιβιντ Σίμαν.  



Σίμαν: «Ντε Χέα, Τσεχ και... ένας που λείπει Ιταλία οι καλύτεροι»!

Σε σχετική ερώτηση που του απευθύνθηκε, ο αν μη τι άλλο... καθ’ ύλην αρμόδιος να τοποθετηθεί επί του ζητήματος, Σίμαν, απάντησε:

«Νομίζω ότι τον καλύτερο τερματοφύλακα πρέπει να τον αναζητήσουμε στο πρόσωπο του Νταβίντ ντε Χέα, γιατί έπειτα από το δύσκολο ξεκίνημα που είχε, όταν πρωτοήρθε, δείχνει πλέον να έχει προσαρμοστεί πλήρως και αποδεικνύει πόσο καλός είναι», δήλωσε αρχικά ο 53χρονος άλλοτε βασικός κίπερ των «κανονιέρηδων» και των «τριών λιονταριών» και συνέχισε:

«Αλλά φυσικά υπάρχει και ο Πετρ Τσεχ, ο οποίος είναι ένας φανταστικός τερματοφύλακας με εμπειρία που έχει κερδίσει πολλά. Υπάρχει και ένας ακόμη γκολκίπερ που μπορεί αυτή τη στιγμή να λείπει στην Ιταλία, εγώ όμως, ακόμα πιστεύω ότι πρόκειται για έναν καλό τερματοφύλακα (υπονοώντας τον Χαρτ)»!