Σκέψεις της Αγγλικής Ομοσπονδίας για Τέρι-Λάμπαρντ-Τζέραρντ

Σύμφωνα με δημοσίευμα αγγλικής εφημερίδας, η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αγγλίας (FA) προσανατολίζεται να προτείνει κάποιο πόστο στην Εθνική Ομάδα της χώρας στον Τζον Τέρι. Τον αρχηγό της Τσέλσι λέγεται πως θα πλαισιώσουν ακόμα δύο μεγάλες μορφές του αγγλικού ποδοσφαίρου, που δεν είναι άλλες από τους Φρανκ Λάμπαρντ και Στίβεν Τζέραρντ.



Σκέψεις της Αγγλικής Ομοσπονδίας για Τέρι-Λάμπαρντ-Τζέραρντ

Μπορεί ο Τέρι να είναι ακόμη εν ενεργεία ποδοσφαιστής, ωστόσο, έχει ήδη εκκινήσει τις διαδικασίες, ώστε να πάρει τα πρώτα του πιστοποιητικά προπονητικής, ενώ η θέση που προβλέπεται ότι θα έχει στα «τρία λιοντάρια» από κοινού με τους Λάμπαρντ και Τζέραρντ θα έχει να κάνει με την παρακολούθηση παικτών που θα είναι, κατά τη γνώμη τους, ικανοί να στελεχώσουν το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Λέγεται επίσης, ότι η απασχόληση του 36χρονου σέντερ μπακ των Λονδρέζων με τα της Εθνικής Αγγλίας, όχι μόνο θα βελτιώσει τις προπονητικές του προοποτικές βάσει των εμπειριών που θα συλλέξει, αλλά θα τον βοηθήσει και πρακτικά στη μετέπειτα- κατά τα φαινόμενα- δουλειά του, μιας και θα επιταχύνει την απόκτηση εκ μέρους του του διπλώματος επαγγελματία τεχνικού από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία (Uefa Pro License).

Επιπλέον, όπως μεταδίδει το εν λόγω Μέσο, το εγχείρημα αυτό φαίνεται πως βρίσκει σύμφωνο και τον -μόνιμο και επισήμως πια- Ομοσπονδιακό εκλέκτορα, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, ο οποίος δείχνει να επιθυμεί την παρουσία βετεράνων ποδοσφαιριστών που θα μπορούν να προσφέρουν περιστασιακά τις υπηρεσίες τους προς όφελος της Εθνικής Ομάδας.