Κρατάει μέχρι τέλους Αλέξις και Εζίλ ο Βενγκέρ

Ακόμα κι αν οι Αλέξις Σάντσες και Μεσούτ Εζίλ αρνηθούν να υπογράψουν νέα συμβόλαια με την Άρσεναλ, δεν πρόκειται να πουληθούν από τον σύλλογο και θα συνεχίσουν ν' αγωνίζονται για την ομάδα τους υπόλοιπους 18 μήνες, όπως ξεκαθάρισε ο Αρσέν Βενγκέρ.  



Κρατάει μέχρι τέλους Αλέξις και Εζίλ ο Βενγκέρ

Με τις περιπτώσεις των δύο ποδοσφαιριστών ν' απασχολούν τον λονδρέζικο σύλλογο στο εξωαγωνιστικό κομμάτι, με τη φημολογία να τους θέλει να ζητούν διπλασιασμό του μισθού τους προκειμένου ν' ανανεώσουν τη συνεργασία τους με την Άρσεναλ, ο Αλσατός τεχνικός είχε να πει στη σημερινή συνέντευξη Τύπου:

«Αυτοί οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν ακόμα συμβόλαιο για 18 μήνες και ό,τι κι αν γίνει, θα τα εξαντλήσουν. Θα τους έχουμε στην ομάδα όσο ορίζουν αυτά τα συμβόλαια που έχουν υπογράψει, ό,τι κι αν συμβεί. Μακάρι να μείνουν και πολύ παραπάνω από αυτό το διάστημα. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για τους ποδοσφαιριστές ώστε να υπογράψουν νέα συμφωνητικά, όμως δεν μπορώ να εγγυηθώ τίποτα. Εξ' άλλου, βρισκόμαστε σε μια εποχή που οι Εζίλ και Σάντσες μπορούν να βρουν πολλά χρήματα και να παίξουν όπου θέλουν...».