Σπάει τον... πάγο για να περάσει η Γιουνάιτεντ

Με τους ανθρώπους του Chornomorets Stadium να κάνουν ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να λιώσουν τον πάγο στον αγωνιστικό χώρο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει τον βαθμό απόψε απέναντι στη Ζόρια στην Ουκρανία για να βρεθεί σίγουρα στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ.  



Σπάει τον... πάγο για να περάσει η Γιουνάιτεντ

Οι «κόκκινοι διάβολοι» ταξίδεψαν στην παγωμένη Ουκρανία για να πάρουν αποτέλεσμα ούτως ώστε να μην έχουν το μυαλό τους στο παιχνίδι της Φενέρμπαχτσε με τη Φέγενορντ, σε αυτή την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο προκρίνεται με έναν βαθμό στο ματς με την αδιάφορη και αποκλεισμένη Ζόρια, ανεξάρτητα απ' τα όσα θα συμβούν στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, ενώ, ακόμα και σε ενδεχόμενη ήττα, ο σύλλογος του Μάντσεστερ θα βρεθεί στους «32» αν οι Ολλανδοί δεν πάρουν νίκη στο εντός έδρας παιχνίδι με τους Τούρκους.

Οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες που συνάντησαν οι ¶γγλοι στην Ουκρανία, έκαναν δύσκολη την τελευταία τους προπόνηση, το απόγευμα της Τετάρτης, αφού ο αγωνιστικός χώρος ήταν αρκετά σκληρός και σε ορισμένα σημεία υπήρχε πάγος, ωστόσο, από νωρίς το πρωί σήμερα οι υπεύθυνοι του γηπέδου προσπαθούν με τα ειδικά μηχανήματα ζεστού αέρα να διορθώσουν όσο γίνεται την κατάσταση και να διεξαχθεί κανονικά το παιχνίδι.

Στα αγωνιστικά, εκτός έμειναν οι Κάρικ, Νταρμιάν, Βαλένσια, Ντεπάι και Σνάιντερλιν, τραυματίες παραμένουν οι Σμόλινγκ και Σο, δεν είχε δηλωθεί στη λίστα ο Σβαϊνστάιγκερ, επιστρέφει στα πλάνα του Μουρίνιο ο Μπαϊγί.