Ρανιέρι: «Εγώ φταίω, μα κάποιοι έχασαν την ευκαιρία τους»

Στο ότι, παρά την προσωπική ευθύνη που φέρει για την ήττα, ορισμένοι ποδοσφαιριστές του δεν εκμεταλλεύτηκαν όπως έπρεπε το χρόνο συμμετοχής που τους έδωσε στη χθεσινή (7/12) συντριβή (5-0) από την Πόρτο, στάθηκε ο προπονητής της Λέστερ, Κλαούντιο Ρανιέρι, μετά τη λήξη του παιχνιδιού στο «Ντραγκάο» για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.



Ρανιέρι: «Εγώ φταίω, μα κάποιοι έχασαν την ευκαιρία τους»

«Για το αποτέλεσμα το φταίξιμο ανήκει σε μένα, επειδή αποφάσισα να αλλάξω την ομάδα. Δεν το μετανιώνω, μα κάποιοι παίκτες έχασαν την ευκαιρία τους. Λυπάμαι πολύ για τους οπαδούς μας, άξιζαν κάτι καλύτερο», επισήμανε ο Ιταλός τεχνικός, ο οποίος πραγματοποίησε πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα των «αλεπούδων» που, όπως πάντως μαρτυράει και το τελικό αποτέλεσμα, δεν τον δικαίωσαν.

Επιπλέον, ο 65χρονος κόουτς τόνισε την ανάγκη η ομάδα του να δώσει βάση στο αγγλικό πρωτάθλημα, στο οποίο βρίσκεται μόλις δύο βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, καθώς ανέφερε:

«Έχω πλέον μία πιο ξεκάθαρη άποψη για τους παίκτες μου. Χρειάζεται να συγκεντρωθούμε στην Πρέμιερ Λιγκ και να αλλάξουμε τη θέση μας στη βαθμολογία. Μπορεί να χάσουμε, όμως εγώ θέλω να δείξουμε το χαρακτήρα και τη δύναμη που πρέπει, κάτι που στο παιχνίδι αυτό δεν το κάναμε και τόσο καλά».