«Χωράφι» το Γουέμπλεϊ

Από στολίδι, κατέληξε να σχολιάζεται αρνητικά, λόγω της πολύ κακής κατάστασης του αγωνιστικού χώρου. Το Γουέμπλεϊ δεν εμφανίζει την εικόνα που του αρμόζει καθώς οι συνεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις έχουν καταστρέψει τον χλοοτάπητα.



«Χωράφι» το Γουέμπλεϊ

Οι δύο ημιτελικοί αγώνες του Κυπέλλου Αγγλίας που διεξάχθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Γουέμπλεϊ, είχαν κακό αντίκτυπο, αφού ο αγωνιστικός χώρος έχει υποστεί μεγάλη ζημιά. Ο πρώην φροντιστής του γηπέδου, Ντέιβ Σάλτμαν, μίλησε για «ντροπή σε παγκόσμια κλίμακα» και κάλεσε τους υπεύθυνους του χώρου να μετατρέψουν το αγωνιστικό πρόγραμμα, καθώς ακολουθεί «μαραθώνιος». «Δεν πρόκειται ποτέ να είναι σε άριστη κατάσταση, αφού οι ημερομηνίες των διαφορετικών αγώνων που θα διεξαχθούν στο συγκεκριμένο γήπεδο, σε κάνουν να μένεις με δεμένα τα χέρια».

Το Γουέμπλεϊ μέχρι τα τέλη Μαϊου θα έχει φιλοξενήσει τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, τα τελικά των πλέι-οφ της φετινής αγωνιστικής περιόδου, ένα παιχνίδι ράγκμπι και το διεθνές φιλικό της Αγγλίας με το Μεξικό, στα πλαίσια της προετοιμασίας των «λιονταριών» για το Παγκόσμιο Κύπελλο του καλοκαιριού.

TAGS: