Πρώτη και... άνετη η Λέστερ, ελπίζει για Γιουρόπα Λιγκ η Τότεναμ

Στο «κλείσιμο» της φετινής φάσης των ομίλων, η Λέστερ ταξιδεύει στο Πόρτο για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη τοπική ομάδα, χωρίς όμως κάποιο βαθμολογικό κίνητρο. Αντίθετα, η Τότεναμ υποδέχεται στο «Γουέμπλεϊ» την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, προσδοκώντας τουλάχιστον την ισοπαλία που θα την στείλει στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ.



Πρώτη και... άνετη η Λέστερ, ελπίζει για Γιουρόπα Λιγκ η Τότεναμ

Έχοντας επιτύχει τον στόχο της ήδη από την περασμένη αγωνιστική, όταν και επικράτησε της Κλαμπ Μπριζ με σκορ 2-1, η πρώτη (και αδιάφορη) Λέστερ φιλοξενείται από την Πόρτο στο «Εστάντιο Ντραγκάο», με το μυαλό της να ταξιδεύει ήδη στην κλήρωση της Νιόν τη Δευτέρα!

Με πολλές αλλαγές αναμένεται να παρατάξει το σύνολο του ο Κλαούντιο Ρανίερι (εκτός οι Μαχρέζ, Βάρντι, Σλιμανί, Κινγκ για να πάρουν ανάσες), το οποίο ναι μεν στην Ευρώπη εντυπωσιάζει, αλλά στην Αγγλία … παραπαίει, και θα χρειαστεί να ρίξει το βάρος εκεί πλέον. Οι «Δράκοι» της Πορτογαλίας βέβαια θα παλέψουν σήμερα για τη νίκη, που θα τους δώσει την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, ανεξαρτήτως του τι θα συμβαίνει την ίδια ώρα στο άλλο παιχνίδι του ομίλου (Κλαμπ Μπριζ-Κοπεγχάγη).

Πιθανές εντεκάδες:

Πόρτο: Kασίγιας, Μάξι Περέιρα, Φελίπε, Μαρκάνο, Λαγιούν, Ντανίλο, Koρόνα, Όλιβερ Τόρες, Μπραϊμί, Ντιόγκο Ζότα, Αντρέ Σίλβα

Λέστερ: Τσίλερ, Ερνάντες, Μόργκαν, Βασιλέφσκι, Τσίλγουελ, Γκρέι, Ντρίνκγουοτερ, Μεντί, Ολμπράιτον, Μούσα, Οκαζάκι

 

Αρκετά βορειότερα, στο «Γουέμπλεϊ» του Λονδίνου, η Τότεναμ θα προσπαθήσει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με στόχο την αποφυγή της ήττας τουλάχιστον που θα την θέσει εκτός ευρωπαϊκής συνέχειας μετά τον χειμώνα (μετράει τέσσερις βαθμούς έναντι τριών της ρωσικής ομάδας). Τα «σπιρούνια» είχαν επικρατήσει με 0-1 στο προηγούμενο μεταξύ τους ματς, αν και το «Γουέμπλεϊ» φέτος δεν έχει αποδειχθεί γούρικο, καθώς σε αυτό μετράνε δυο ήττες από Μονακό και Λεβερκούζεν!

Για την Τότεναμ θα απουσιάσουν οι τραυματίες Λαμέλα, Ντέιβις και Γιάνσεν, ενώ ενδέχεται να πάρει χρόνο συμμετοχής και ο Τόμπι Αλντερβάιρελντ που ξεπέρασε τον τραυματισμό του στο γόνατο. Από τη μεριά των Ρώσων, εκτός διάθεσης του Λέονιντ Σλούτσι είναι οι Τσάουνα, Πομάζουν, Ερεμένκο. Ερωτηματικό αποτελεί ακόμα η συμμετοχή του Μάριο Φερνάντεζ.

Πιθανές εντεκάδες:

Tότεναμ: Γιορίς, Τρίπιερ, Βίμερ, Κάρτερ-Βίκερς, Ρόουζ, Ουίνκς, Κάρολ, Ενκουντού, Ονόμα, Σον, Κέιν

TΣΣΚΑ Μόσχας: Ακινφέεφ, Ναμπάμπκιν, Β. Μπερεζούτσκι, Αλ. Μπερεζούτσκι, Σενίκοφ, Νάτχο, Γκολόβιν, Τόσιτς, Βέρνμπλουμ, Μιλάνοφ, Τραορέ