Πεπ: «Σε καλύτερο επίπεδο τον Φεβουάριο»

Αισιόδοξος πως η Μάντσεστερ Σίτι θα εμφανιστεί πιο ανταγωνιστική και επικίνδυνη στα ματς των «16» τον Φεβρουάριο, εμφανίστηκε ο Πεπ Γκουαρντιόλα στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με τη Σέλτικ (1-1). Παράλληλα, είχε μόνο καλά λόγια να πει για την σκόρερ των «Κελτών», Πάτρικ Ρόμπερτς, που ανήκει μάλιστα στο δυναμικό των «πολιτών»!



Πεπ: «Σε καλύτερο επίπεδο τον Φεβουάριο»

Με την υπόθεση πρόκριση να έχει «κλειδώσει» από την προηγούμενη αγωνιστική, ο Καταλανός τεχνικός «κατέβασε» ένα αρκετά νεανικό σχήμα κόντρα στη Σέλτικ, ενώ πλέον στρέφει την προσοχή του στην κλήρωση της Δευτέρας, έχοντας ως ορίζοντας τα παιχνίδια της επόμενης φάσης.

«Είμαι αρκετά χαρούμενος για τους νέους παίκτες, παίξανε πολύ καλά. Την Δευτέρα θα δούμε την κλήρωση και θα δούμε σε τι επίπεδο θα είμαστε τον Φεβρουάριο. Είναι σημαντικό να είμαστε σε άλλο επίπεδο σε δυο μήνες. Ευελπιστώ πως θα είναι ωραίο το να ανταγωνιστείς τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης», ανέφερε ο Καταλανός τεχνικός. Όσον αφορά τον Πάτρικ Ρόμπερτς, που αγωνίζεται ως δανεικός στους πρωταθλητές Σκωτίας, σημείωσε:

«Πέτυχε ένα ωραίο γκολ (ο Ρόμπερτ). Γνωρίζουμε την ποιότητα του. Είναι αρκετά ικανός ως εξτρέμ, στο ένας εναντίον ενός, δουλέυει και στο αμυντικό κομμάτι. Έχει μεγάλες προοπτικές εξέλιξης. Θα μιλήσουμε για το μέλλον του με το τέλος της σεζόν. Κοιτάζουμε πάντα για έναν σύλλογο όπου τα νέα παιδιά θα παίζουν κάθε εβδομάδα».