Βασιλεία-Άρσεναλ 0-2 (Ημίχρονο)

Με δύο πανομοιότυπα γκολ του Λούκας Πέρεθ και τους πανηγυρισμούς των Βουλγάρων από το Παρίσι να φτάνουν στ' αυτιά της, η Άρσεναλ αγκαλιάζει πολύ σφιχτά για την ώρα την πρώτη θέση του τέταρτου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ! Οι «κανονιέρηδες» προηγούνται με σκορ 2-0 χάρη σε ισάριθμα τέρματα του πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, την ώρα που η Παρί Σεν Ζερμέν είναι πίσω απέναντι στην Λουντογκόρετς (0-1) στην γαλλική πρωτεύουσα.



Βασιλεία-Άρσεναλ 0-2 (Ημίχρονο)

Ο Αρσέν Βενγκέρ δεν ξεκούρασε ούτε τον Αλέξις Σάντσες, ούτε τον Μεσούτ Εζίλ και ξεκίνησε στα... πέριξ της επίθεσης και τον Ισπανό στράικερ. Οι τρεις τους, μαζί την τεράστια συνεισφορά του Κίραν Γκιμπς, έκαναν σμπαράλια την άμυνα των γηπεδούχων με αποτέλεσμα οι «κανονιέρηδες» να βάζουν για τα καλά τις βάσεις για να ξεμπερδέψουν από πλευρά τους.

Στο 8' ο Πέρεθ βρέθηκε μόνος στην μικρή περιοχή, σε φάση που ξεκίνησε ο Αλέξις και ο Γκιμπς έκανε την τελική πάσα, και δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0. Κι επειδή δεν έμαθαν, οι Ελβετοί το πλήρωσαν και πάλι σε οκτώ λεπτά (16'), με τον σκόρερ να πιστώνει κάτι σαν ασίστ στον Άγγλο μπακ παίρνοντας το ριμπάουντ. Σε αυτήν την περίπτωση τη φάση ξεκίνησε ο Εζίλ.

Το γκολ στο Παρίσι για την Λουντογκόρετς έκανε ακόμη πιο ευχάριστη τη θέση των Λονδρέζων, και από τη στιγμή που ο Οσπίνα έδειχνε σίγουρος κάτω από τα γκολπόστ του, το ημίχρονο έκλεισε με τους καλύτερους οιωνούς. Όσον αφορά την PSG θέλει τουλάχιστον δύο γκολ για τη νίκη ώστε να περάσει πρώτη στην ισοβαθμία.

Η βαθμολογία αυτή τη στιγμή στον 4ο όμιλο του CL:

1. Άρσεναλ 14β.

2. Παρί Σεν Ζερμέν 11β.

3. Λουντογκόρετς 5β.

4. Βασιλεία 2β.

Οι ενδεκάδες:

Βασιλεία: Βάτσλικ, Τραορέ, Μπαλάντα, Σουτσί, Ντιε, Τζάκα, Ελιουνούσι, Στέφεν, Ντελγάδο, Γιάνκο,

Άρσεναλ: Οσπίνα, Γκαμπριέλ, Χόλντινγκ, Κοσιελνί, Γκιμπς, Τσάκα, Ράμσεϊ, Ιγουόμπι, Εζίλ, Λούκας, Αλέξις