Τσάκα: «Χαρούμενος στην Άρσεναλ»

Με αφορμή το αποψινό παιχνίδι της Άρσεναλ με τη Βασιλεία στην ομώνυμη ελβετική πόλη (6/12, 21.45), ο Γκράνιτ Τσάκα μίλησε για την εξοικείωση του πλέον στο Λονδίνο και την νέα του ομάδα, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει την προσωρινή επιστροφή του στα παλιά του ... λημέρια!



Τσάκα: «Χαρούμενος στην Άρσεναλ»

Για τον 24χρονο μέσο, ο πρώτος καιρός στην Άρσεναλ περιείχε δυσκολίες, όπως και σε κάθε νέα αρχή για έναν ποδοσφαιριστή, τις οποίες όμως σταδιακά δείχνει να ξεπερνά.

«Είναι φυσιολογικό όταν έρχεσαι σε έναν νέο σύλλογο και σε μια νέα χώρα. Χρειάζεται να συνηθίσεις τη γλώσσα, την φιλοσοφία της ομάδας, τους συμπαίκτες και τον προπονητή. Νιώθω όμως ιδιαίτερα χαρούμενος και άνετος εδώ, και γνωρίζω τις δυνατότητες που έχω. Στο ποδόσφαιρο, απλά χρειάζεται να εξελίσσεις τον εαυτό σου», σχολίασε ο Γκράνιτ Τσάκα, ενώ για το σημερινό ματς κόντρα στους πρωταθλητές Ελβετίας, τη φανέλα των οποίων φόρεσε από το 2010 έως το 2012 προτού μετακομίσει στη Γκλάντμπαχ, είπε:

«Είναι ωραίο το να γυρνάς πίσω στο σπίτι. Γεννήθηκα και μεγάλωσα εδώ, είχα 2,5 υπέροχα χρόνια και κέρδισα αρκετά τρόπαια. Το συναίσθημα του να επιστρέφεις είναι σπουδαίο, και πιστεύω μπορούμε να πάρουμε κάτι θετικό από το παιχνίδι».