Τα εύσημα στον Γκουαρντιόλα ο Ρότζερς

Το εγκώμιο του Πεπ Γκουαρντιόλα έπλεξε μέσω δηλώσεων του ο Μπρένταν Ρότζερς, εν αναμονή της αναμέτρησης της Σέλτικ με την Μάντσεστερ Σίτι απόψε (6/12, 21.45) στο «Έτιχαντ».



Τα εύσημα στον Γκουαρντιόλα ο Ρότζερς

«Ο Πεπ είναι παγκόσμιας κλάσης προπονητής, το έχει αποδείξει αυτό. Αλλά στην Πρέμιερ Λιγκ είναι διαφορετικά τα πράγματα. Για να καταφέρει να επιβάλλει το στυλ του, πιθανώς να κοιτάξει να πάρει λίγους ακόμα παίκτες που να μπορούν πραγματικά να προσφέρουν αυτά που θέλει εκείνος για τη δουλειά του.

Έχω παίξει κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια και μπορώ να τονίσω τη διαφορά που κάνει πλέον, σε ό,τι αφορά την ένταση στο παιχνίδι της ομάδας του και την προσαρμοστικότητα της στα διάφορα συστήματα που δοκιμάζει», σχόλιασε για τον συνάδερφο του στη Μάντσεστερ Σίτι ο Σκωτσέζος, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Όσο για τους στόχους του ίδιου και την πορεία του φέτος στη Σέλτικ, είπε: «Πρόθεση μου είναι να μείνω εδώ όσο περισσότερο γίνεται, και να βοηθήσω τον σύλλογο να μεγαλώσει. Είχα μια περίοδο ξεκούρασης μετά τη Λίβερπουλ και ήταν ανάγκη να σιγουρευτώ πως όταν επιστρέψω, δεν θα ήταν για μια ή δυο σεζόν. Δεν βλέπω την Σέλτικ σαν 'πάτημα' για κάτι μεγαλύτερο στην καριέρα μου, αυτή τη στιγμή είμαι πολύ χαρούμενος εδώ».