Φίσερ: «Τον καλύτερο μας εαυτό κόντρα στην Άρσεναλ»

Την πεποίθηση του πως η Βασιλεία χρειάζεται να «βγάλει» απόψε (6/12, 21.45) στο «Σαντ Γιάκομπς Παρκ» το καλύτερο αγωνιστικό της πρόσωπο, ώστε να έχει ελπίδες για νίκη κόντρα στην Άρσεναλ, εξέφρασε ο προπονητής των Ελβετών, Ουρς Φίσερ.



Φίσερ: «Τον καλύτερο μας εαυτό κόντρα στην Άρσεναλ»

Μπορεί η Βασιλεία να έχει χάσει το τρένο της πρόκρισης απ’ τον 1ο όμιλο, όμως διόλου αδιάφορη είναι για τον σημερινό αγώνα με αντίπαλο την Άρσεναλ, καθώς ισοβαθμεί με την Λουντογκόρετς (με 2 πόντους αμφότερες) και κυνηγάει την 3η θέση που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ. Γι’ αυτό και ο Ουρς Φίσερ τόνισε πως η ομάδα του θα παλέψει για την νίκη απόψε, αν και θα χρειαστεί να πιάσει πολύ υψηλά στάνταρ απόδοσης με τους Λονδρέζους για να το πετύχει...

«Είδα το τελευταίο παιχνίδι της Άρσεναλ, την νίκη με 1-5 στην Γουέστ Χαμ. Αυτό που μπόρεσα να διακρίνω είναι πως η Άρσεναλ έχει πραγματικά πολύ καλούς επιθετικούς και καλή κίνηση στο χώρο. Πρόκειται για ένα άκρως ποιοτικό και έξυπνο ποδοσφαιρικά ρόστερ.

Δεν πηγαίνουμε στο σημερινό παιχνίδι για την ισοπαλία. Αυτό θα ήταν πολύ επικίνδυνο. Πιστεύω πως χρειάζεται να σκοράρουμε, ειδικά κόντρα σε μια ομάδα όπως η Άρσεναλ. Είμαι ρεαλιστής. Είναι ξεκάθαρο πως αν θέλουμε να κερδίσουμε σήμερα, θα πρέπει να κάνουμε ένα φανταστικό παιχνίδι, αυτό είναι που χρειαζόμαστε. Αν θέλεις να κερδίσεις έναν τόσο δυνατό αντίπαλο, μπορείς να το κάνεις μόνο όταν βρεθείς σε τέλεια φόρμα», ανέφερε ο τεχνικός των πρωταθλητών Ελβετίας.