Στόχος της Σίτι η... αντίδραση

Με την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ εξασφαλισμένη και τη Σέλτικ να έχει αποκλειστεί από τη συνέχεια των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, η Μάντσεστερ Σίτι θέλει να βγάλει αντίδραση στο αποψινό, αδιάφορο παιχνίδι της τελευταίας φάσης των ομίλων, μετά την ήττα στο ντέρμπι με την Τσέλσι.  



Στόχος της Σίτι η... αντίδραση

Οι «πολίτες» προέρχονται από το βαρύ αποτέλεσμα του Σαββατιάτικου αγώνα με τους «μπλε» στο «Etihad», σ' ένα ματς που θα μπορούσαν να έχουν καθαρίσει, αλλά έμειναν να βλέπουν τους Λονδρέζους να φεύγουν από το Μάντσεστερ με εμφατικό τρόπο και το παιχνίδι να ολοκληρώνεται με νεύρα και σύρραξη, συνέπεια του εκνευρισμού και του αρνητικού κλίματος που διαμορφώθηκε.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα εν μέρει χάρηκε που είδε νεύρο και τσαμπουκά από τους ποδοσφαιριστές του, όμως θέλει αυτό να μετατραπεί σε αγωνιστική αντίδραση κυρίως στην Πρέμιερ, με το αποψινό ματς απέναντι στη Σέλτικ να είναι μια ευκαιρία για αντίδραση και ενδεχομένως κάτι πιο χαλαρό από τις υπόλοιπες έντονες αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Η Σίτι αναμένεται να παραταχθεί με αλλαγές, με τον Βίλι Καμπαγέρο να παίρνει πιθανότατα φανέλα βασικού για τη θέση κάτω απ' τα δοκάρια και τον Αγουέρο να προφυλάσσεται. Τιμωρημένος είναι ο Φερναντίνιο, τραυματίες οι Κομπανί, Στέρλινγκ. Έτοιμοι να παίξουν έπειτα από την απουσία τους στο τελευταίο ματς με τη Μάδεργουελ οι Σβιατσένκο και Γκρίφιθς, εκτός οι Σινκλέρ και Τίρνεϊ, ενδεχομένως να παίξει για τους Σκωτσέζους ο δανεικός επιθετικός από τη Σίτι, Πάτρικ Ρόμπερτς.

Πιθανές ενδεκάδες:

Μάντσεστερ Σίτι: Καμπαγέρο, Μαφέο, Ζαμπαλέτα, Ανταραμπιόγιο, Κλισί, Φερνάντο, Ντελφ, Νολίτο, Ιεανάτσο, Σανέ, Αγουέρο

Σέλτικ: Γκόρντον, Λούστιγκ, Σβιατσένκο, Σιμούνοβιτς, Ιζαγκίρε, Ρόμπερτς, Μπράουν, Άρμστρονγκ, Φόρεστ, Ρόγκιτς, Ντεμπελέ