Έρχεται τιμωρία από FA για Σίτι-Τσέλσι!

Οι σκηνές ντροπής, στα τελευταία λεπτά του Σαββατιάτικου ντέρμπι ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι (1-3) δεν πέρασαν απαρατήρητες από την Aγγλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, που ετοιμάζει «βαριά» πρόστιμα και για τις δυο ομάδες!



Έρχεται τιμωρία από FA για Σίτι-Τσέλσι!

Μόνο τιμητικές δεν ήταν για τις Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι οι συμπλοκές ανάμεσα σε παίκτες και οι εκατέρωθεν διαμαρτυρίες προς τον διαιτητή, με αφορμή το σκληρό τάκλιν του Κουν Αγουέρο στον Νταβίντ Λουίζ λίγο πριν τη λήξη του παιχνιδιού του Σαββάτου, γεγονότα που θα επιφέρουν τιμωρίες και στις δυο πλευρές.

Σε τέτοια περιστατικά άλλωστε η FA δεν … χαρίζεται, καθώς θέλει τόσο τους παίκτες όσο και εν γένει τους προπονητές και τα επιτελεία τους να συμμορφώνονται με τους κανόνες. Πριν αποφασίσει βέβαια για τις σχετικές τιμωρίες, αναμένεται να εξεταστούν προσεκτικά τα σχετικά με το εν λόγω συμβάν βίντεο, καθώς και η αναφορά του διαιτητή της αναμέτρησης, Άντονι Τέιλορ.

«Βαριά» θα είναι και η τιμωρία για τον Σέρχιο Αγουέρο, ο οποίος πρόκειται να τιμωρηθεί με απουσία τεσσάρων αγωνιστικών για το μαρκάρισμα του πάνω στον Λουίζ αλλά και για το γεγονός πως έχει ήδη δεχθεί μια ακόμα κόκκινη κάρτα την τρέχουσα περίοδο.