Χάου: «Ιστορική μέρα για μας»

Για τη σπουδαιότητα της σημερινής νίκης της Μπόρνμουθ απέναντι στη Λίβερπουλ (4-3) μίλησε στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι ο Έντι Χάου, τονίζοντας τη μαχητικότητα και το πείσμα που έδειξε η ομάδα του ακόμα και όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ.



Χάου: «Ιστορική μέρα για μας»

Η σημερινή ήταν η παρθενική νίκη της Μπόρνμουθ κόντρα στη Λίβερπουλ, κάτι που την καθιστά αυτομάτως ξεχωριστή για τον Έντι Χάου και τον σύλλογο των «κερασιών»!

«Δείξαμε πως έχουμε ακόμα το πνεύμα που μας διακατείχε σαν ομάδα της Τσάμπιονσιπ. Όταν ανεβήκαμε στην Πρέμιερ Λιγκ πέρυσι, δεν θέλαμε να χάσουμε την τιμιότητα μας, το καλό μεταξύ μας κλίμα και την νοοτροπία του να μην τα παρατάς ποτέ. Είχαμε πραγματικά πρόβλημα στο ημίχρονο, όταν προηγούνταν με 0-2, καθώς η Λίβερπουλ ήταν εκπληκτική και έδειξε την ποιότητα μας, αλλά οι παίκτες μας ποτέ δεν έχασαν την αυτοπεποίθηση τους», σχολίασε ο προπονητής της Μπόρνμουθ, για να συμπληρώσει σχετικά:

«Για όλους όσους ασχολούνται με αυτόν τον σύλλογο, η σημερινή μέρα είναι ιδιαίτερη. Μέχρι την περασμένη σεζόν δεν βρισκόμασταν ποτέ προηγουμένως στην Πρέμιερ Λιγκ και έτσι γράφουμε τώρα ιστορία».