Κούμαν: «Αξίζαμε την ισοπαλία, δίκαιο το αποτέλεσμα»

Ικανοποιημένος με την ισοπαλία που απέσπασε η Έβερτον κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εμφανίστηκε με το τέλος της αναμέτρησης ο Ρόναλντ Κούμαν, ο οποίος τόνισε πως το τελικό 1-1 ήταν και το δίκαιο, από άποψη εμφανίσεων και ευκαιριών, αποτέλεσμα στο «Γκούντισον Παρκ».



Κούμαν: «Αξίζαμε την ισοπαλία, δίκαιο το αποτέλεσμα»

«Αξίζαμε έναν βαθμό και η ισοπαλία είναι δίκαιο αποτέλεσμα. Μπορεί η Γιουνάιτεντ να είχε μεγαλύτερη κατοχή μπάλας αλλά δεν δημιούργησε ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο. Η εμφάνιση ήταν καλύτερη από αυτήν της περασμένης εβδομάδας. Ως ομάδα είμαστε δυνατοί, καλοί σε φυσική κατάσταση και παλέψαμε σήμερα μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Είμαστε αήττητοι στην έδρα μας οπότε είμαστε χαρούμενοι.

Βρεθήκαμε πίσω από ένα λάθος που ήταν απογοητευτικό φυσικά. Ρισκάραμε όμως με τέσσερις επιθετικούς μέσω των αλλαγών μας. Ο Νταβίντ Ντε Χέα έκανε μερικές απίστευτες επεμβάσεις! Το αποτέλεσμα πάντως είναι δίκαιο», δήλωσε με το τέλος του παιχνιδιού ο τεχνικός των «ζαχαρωτών».

«Μπορείς να κάνεις πάντα συζήτηση για το αν ήταν πέναλτι ή κίτρινη κάρτα ή κόκκινη στον Μάρκος Ρόχο. Είναι δύσκολη απόφαση για τον διαιτητή. Πιθανώς ήταν ένα καθυστερημένο τάκλιν αλλά δεν είμαι το κατάλληλο άτομο για να πω αν ήταν κίτρινη ή κόκκινη κάρτα. Πρέπει να το αποδεχθούμε αυτό», ανέφερε σχετικά για την φάση του Αργεντίνου αμυντικού που χτύπησε τον Ιντρίσα Γκέιγ και δέχθηκε τότε την κίτρινη κάρτα.