Ο Ντε Μπρόινε και οι άλλοι που έχασαν τα... άχαστα (vids)

Το england365.gr αδυνατεί να πιστέψει την ευκαιρία που έχασε ο Κέβιν Ντε Μπρόινε για τη Μάντσεστερ Σίτι απέναντι στην Τσέλσι, αλλά βρήκε στιγμές... παρηγοριάς για τον Βέλγο άσο των «πολιτών», από τη στιγμή που στα αγγλικά γήπεδα έχουν συμβεί κι άλλα τέτοια περιστατικά που σε αφήνουν άφωνο.  



Ο Ντε Μπρόινε και οι άλλοι που έχασαν τα... άχαστα (vids)

Ο Ντε Μπρόινε, στο 57ο λεπτό της αναμέτρησης του Σαββάτου στο «Etihad» θα μπορούσε ίσως να έχει «σκοτώσει» την Τσέλσι και να μην της επιτρέψει ποτέ να σηκώσει κεφάλι και να πάρει τελικά μια σπουδαία νίκη με το τελικό 3-1.

Όταν ακόμα το σκορ ήταν στο 1-0 υπέρ των «πολιτών», ο Βέλγος άσος, έπειτα από μπαλιά πάρε – βάλε του Νάβας από δεξιά, βρέθηκε ελάχιστα εκατοστά από την τελική γραμμή της εστίας του Κουρτουά, είχε όλη την εστία για να σπρώξει απλώς τη μπάλα, όμως με τη φόρα που είχε και στην προσπάθειά του να μην πάει το κορμί του μπροστά από την πάσα, πέτυχε το οριζόντιο δοκάρι!

Φυσικά πριν από αυτόν, υπήρξαν κι άλλοι που αστόχησαν σε φάσεις που ο... ανθρώπινος νους και πόσω μάλλον αυτός του οπαδού που περίμενε με λαχτάρα να πανηγυρίσει το γκολ, έμεινε ν' απορεί πως χάθηκε η ευκαιρία.

Ποιος ξεχνάει τον Φερνάντο Τόρες που είχε περάσει και τον Ντε Χέα και είχε όλη την εστία στο έλεός του;

Ακόμα κι ο Ράιαν Γκιγκς έχει αστοχήσει σε τέτοια φάση, όπου ακόμα και η δικαιολογία πως ήταν με το... κακό του πόδι, το δεξί, δε στέκει...

Ο Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες πέταξε στα σκουπίδια μια τρομερή προσπάθειά του όταν ακόμα αγωνιζόταν για την Άρσεναλ απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Πάτρικ Κλάιφερτ, στη θητεία του στη Νιούκαστλ, με... αεροπλανική και περίεργη κεφαλιά, έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι τη στιγμή που ο κόσμος είχε σηκωθεί να πανηγυρίσει κι έμεινε να κοιτάζει αποσβολωμένος.

Σε κενή εστία έχουν αστοχήσει επίσης οι Ρόμπι Κιν (επί εποχής Τότεναμ) με σουτ στην κίνηση που δεν το υπολόγισε σωστά, αλλά και ο Φρέντι Λιούνγκμπεργκ που ήταν έτοιμος, είχε «οπλίσει», ακριβώς μπροστά από τη γραμμή και... ψηλά! 

Γυρίζοντας το χρόνο πιο πίσω, ο Ρόσενταλ έχει χάσει... επική ευκαιρία για τη Λίβερπουλ σε παιχνίδι με την Άστον Βίλα. Ίσως και να είναι η μεγαλύτερη παρηγοριά του Ντε Μπρόινε από τη στιγμή που ο άλλοτε άσος των «κόκκινων» είχε τη μπάλα υπό τον έλεγχό του, όλη την εστία μπροστά και... πέτυχε το οριζόντιο δοκάρι.  

Και επειδή δεν είναι μονάχα οι... καλύτερες οικογένειες στις οποίες συμβαίνουν τα άτυχα και απροσδόκητα, έχουμε και τον Όλι Πάλμερ σε πολύ χαμηλότερη κατηγορία της Αγγλίας πριν από μερικά χρόνια, έχασε αυτό: