Συνελήφθη μεθυσμένος ο Τουρέ!

Άνω του επιτρεπόμενου ορίου ήταν η ποσότητα του αλκοόλ που κατανάλωσε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας (28/11) ο μέσος της Μάντσεστερ Σίτι, Γιάγια Τουρέ, ο οποίος βρέθηκε θετικός σε τυπικό έλεγχο αλκοτέστ που του έκανε η αστυνομία του Λονδίνου, όπου και βρισκόταν ο ποδοσφαιριστής, ενόσω εκείνος οδηγούσε σε κεντρικό δρόμο της αγγλικής πρωτεύουσας.  



Συνελήφθη μεθυσμένος ο Τουρέ!

Σύμφωνα με γνωστό βρετανικό Μέσο, ύστερα από τη διενέργεια της εξέτασης, ο 33χρονος μέσος των «πολιτών» τέθηκε υπό κράτηση, ωστόσο, μετά την εγγύηση που κατέβαλε αφέθηκε ελεύθερος από το αστυνομικό τμήμα.

Στον Ιβοριανό, παρ’ όλα αυτά, έχει απαγγελθεί η κατηγορία της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ και έτσι, θα αναγκαστεί να περάσει από δίκη την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου, όπως αναφέρει η ίδια πηγή.

Αξίζει να αναφερθεί, ότι το περιστατικό επιβεβαίωσαν στο αγγλικό Μέσο οι Αστυνομικές Αρχές, εντούτοις, ο ίδιος ο σύλλογος του παίκτη έχει αρνηθεί να κάνει το παραμικρό σχόλιο σχετικά με την υπόθεση, με τον υπεύθνο επικοινωνίας της Σίτι, Σάιμον Χέτζι να αναφέρει προς το εν λόγω Μέσο:

«Είναι ένα προσωπικό ζήτημα, οπότε δεν θα κάνουμε κάποιο σχόλιο, μιλήστε με τον ατζέντη του».