Αισιοδοξεί για τη συνέχεια ο Κάρικ

Μπορεί η σεζόν για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να μην έχει εξελιχθεί όπως πιθανώς να την περίμεναν, όμως ο Μάικλ Κάρικ δεν χάνει την αισιοδοξία του, τονίζοντας πως η ομάδα του δείχνει ήδη σημάδια βελτίωσης και πως με τις εμφανίσεις θα έρθουν εν καιρώ και τα ανάλογα αποτελέσματα.  



Αισιοδοξεί για τη συνέχεια ο Κάρικ

Ο 35χρονος μέσος στηρίζει την αισιοδοξία του για τη συνέχεια των «κόκκινων διαβόλων» στις καλές μέχρι τώρα εμφανίσεις, ενώ σχολίασε πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χρειάζεται χρόνο ακόμα ώστε να … αποτινάξει από πάνω της την περίοδο του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και να προχωρήσει παρακάτω.

«Ποτέ δεν θα μπορούσαν να αλλάξουν τα πράγματα μέσα σε μια νύχτα, δεν πιστεύω πως ξαφνικά κάτι θα άλλαζε γρήγορα. Ο Φέργκιουσον βρισκόταν τόσα χρόνια εδώ. Αλλά υπάρχουν κάποια πράγματα που έχουν προχωρήσει, αυτό μπορώ να το επιβεβαιώσω. Γνωρίζω πως απέχουμε πολύ από τον τίτλο, υπάρχουν όμως σημάδια που μπορούμε να διακρίνουμε πως κάτι καλό έρχεται. Μόνο ο χρόνος θα το δείξει αυτό

Υπήρξαν στιγμές στα εγχώρια κύπελλα όπου παίξαμε πολύ καλά και τα γκολ ήρθανε, κάτι που δεν συνέβη στον ίδιο βαθμό στην Πρέμιερ Λιγκ για μια σειρά λόγων. Αν συνεχίσουμε πάντως να παίζουμε έτσι θα είμαστε εντάξει. Με τις εμφανίσεις που έχουμε κάνει, δεν μοιάζει σαν να έχουμε κάνει ένα άσχημο ξεκίνημα. Κρίνεσαι από τα αποτελέσματα, έτσι είναι άλλωστε αυτή η δουλειά, αλλά την ίδια ώρα υπολογίζεις και τις εμφανίσεις του σε αγωνιστικό επίπεδο», ήταν το σχόλιο του Μάικλ Κάρικ στο Sky Sports.