Πάρντιου: «Βρισκόμαστε υπό πίεση…»

Ξεκάθαρος σχετικά με την πίεση που υπάρχει προς το πρόσωπο του αλλά και την ανάγκη για άμεσα αποτελέσματα ήταν ο Άλαν Πάρντιου στην συνέντευξη Τύπου του αγώνα ανάμεσα σε Κρίσταλ Πάλας και Σαουθάμπτον (3/12, 17.00).



Πάρντιου: «Βρισκόμαστε υπό πίεση…»

«Ο πρόεδρος και η διοίκηση έχουν υπάρξει πολύ υποστηρικτικοί. Είναι ένας τεράστιος ποδοσφαιρικός σύλλογος και έχουν μεγάλα σχέδια. Αυτή τη στιγμή έχουμε μια .. μίνι κρίση από την οποία πρέπει να βγούμε. Θεωρώ πως (ο Στιβ Πάρις, ιδιοκτήτης των «αετών») απλά θέλει να δει πως προσπαθούμε να αποδώσουμε στο γήπεδο, το οποίο έχουμε κάνει σε κάθε παιχνίδι μέχρι στιγμής στη σεζόν», σχολίασε ο τεχνικός των «αετών», οι οποίοι μετρούν έξι σερί ήττες πλέον στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Άλαν Πάρντιου αναφέρθηκε επίσης για:

To αν υπήρξε κάποια εκτός προγράμματος συνάντηση: «Όχι απαραίτητα γιατί ανέκαθεν είχαμε συναντήσεις και μιλάγαμε σχεδόν κάθε μέρα, οπότε οι σχέσεις μου με τον Στιβ είναι καλές».

Αν δέχεται πιέσεις για να κερδίσει το αυριανό ματς: « Όχι αλλά παραμένω ρεαλιστής. Καταλαβαίνω την κατάσταση της Πρέμιερ Λιγκ. Πρέπει να σιγουρέψω πως το επόμενο αποτέλεσμα θα είναι θετικό για μας. Είμαστε σε μια κατάσταση όπου χρειαζόμαστε τα αποτελέσματα, αυτή είναι η δουλειά μου».

Για τους τραυματισμούς που αντιμετωπίζει η Κρίσταλ Πάλας: «Είχαμε μερικά προβλήματα με το ρόστερ μας. Ο Κόνορ (Γουίκαμ) αποτελεί μεγάλη απώλεια για μας. Ο τραυματισμός του Παπέ (Σουαρέ) είναι ίσως μοναδική στο ποδόσφαιρο. Δεν υπάρχουν αρκετές καταστάσεις σαν τον τραυματισμό του και αυτό τον κάνει να χρειαστεί αρκετό καιρό για να αναρρώσει. Έχει ισχυρή προσωπικότητα και τον αγαπάμε. Ο Στιβ Μανταντά πρόκειται να έχει μια επέμβαση στο γόνατο αυτή τη βδομάδα, πιστεύουμε πως θα λείψει για έξι εβδομάδες, γιατί χτύπησε πολύ το γόνατο του στην προπόνηση».