Φερναντίνιο: «Καθοριστικός ο Δεκέμβριος για τον τίτλο»

Κομβικό θεωρεί τον Δεκέμβριο ο μέσος της Μάντσεστερ Σίτι, Φερναντίνιο, καθώς, όπως δήλωσε στο επίσημο κανάλι του συλλόγου του, ο μήνας αυτός θα κρίνει, αν οι «πολίτες» θα παραμείνουν διεκδικητές του φετινού πρωταθλήματος.



Φερναντίνιο: «Καθοριστικός ο Δεκέμβριος για τον τίτλο»

«Ο Δεκέμβριος καθορίζει, αν θα συνεχίσεις ή όχι στην «κούρσα» του τίτλου, γιατί κερδίζεις ή χάνεις «έδαφος» πολύ γρήγορα, οπότε, αν έχεις τη δυνατότητα να πραγματοποιήσεις εναλλαγές (rotation) στο ρόστερ σου και να διατηρήσεις όσο το δυνατόν πιο «φρέσκους» τους παίκτες σου, είναι προφανώς, πολύ καλύτερο», τόνισε ο Βραζιλιάνος χαφ και αναφερόμενος στο επερχόμενο εντός έδρας ντέρμπι του Σαββάτου (3/12) κόντρα στην Τσέλσι, συμπλήρωσε:

«Δουλεύουμε σκληρά από την αρχή της εβδομάδας για το παιχνίδι και ανυπομονούμε να παίξουμε. Η Τσέλσι είναι πρωτοπόρος αυτήν τη στιγμή, αλλά στοχεύουμε να βρεθούμε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για τον αγώνα αυτόν».

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής της Σίτι δεν παρέλειψε να... προϋπαντήσει με τις δηλώσεις του τον συμπατριώτη του και μέχρι πρότινος συμπαίκτη του μόνο στην Εθνική της χώρας τους, Γκαμπριέλ Ζεσούς, ο οποίος θα ενταχθεί ως πρωταθλητής Βραζιλίας με την Παλμέιρας στο ρόστερ της ομάδας, από τον ερχόμενο Ιανουάριο.

«Είναι ένας νεαρός παίκτης με μεγάλη θέληση, ο οποίος θέλει να δείξει την ποιότητα που διαθέτει εδώ, στην Ευρώπη. Τον ξέρω πολύ καλά από την Εθνική Βραζιλίας. Πρόκειται για ένα σπάνιο ταλέντο και εύχομαι να σκοράρει πολλά τέρματα για λογαριασμό μας, αλλά και να γίνει σύντομα ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στην Πρέμιερ Λιγκ», είπε ο Φερναντίνιο για τον 19χρονο επιθετικό.

Το καλωσόρισμα του (κεντρικά καθήμενου) Γκαμπριέλ Ζεσούς, από τους Μπέγκιρισταϊν (όρθιος αριστερά), Γκουαρδιόλα (όρθιος δεξιά), Φερνάντο (καθήμενος δεξιά), Φερναντίνιο (καθήμενος αριστερά).