Δεν υποτιμάει την Μπόρνμουθ ο Κλοπ

Κανένα ίχνος υποτίμησης προς την Μπόρνμουθ δεν έδειξε ο Γιούργκεν Κλοπ στην συνέντευξη Τύπου για την αναμέτρηση της Λίβερπουλ με τα «κεράσια» την προσεχή Κυριακή (4/12, 15.30), καθώς έκανε λόγο για δύσκολη εκτός έδρας αποστολή, ενώ εξύμνησε και τη δουλειά του συναδέρφου του, Έντι Χάου.



Δεν υποτιμάει την Μπόρνμουθ ο Κλοπ

«Η Μπόρνμουθ ήταν άτυχη την περασμένη εβδομάδα (σ.σ. στην ήττα με 3-1 από την Άρσεναλ), θα μπορούσε να είχε πάρει ένα πέναλτι ή και κάποιο αποτέλεσμα σίγουρα. Δεν μπορώ να το φανταστώ ως μια εύκολη επίσκεψη. Όλα τα παιχνίδια είναι αρκετά δύσκολα.

Το μόνο που σκέφτομαι είναι η Μπόρνμουθ, η οποία τα έχει πάει πραγματικά πολύ καλά. Ο Έντι Χάου κάνει μια φανταστική δουλειά. Έιναι ένας σύλλογος που ξέρει τις δυσκολίες της κατηγορίας. Έιναι αρκετά αισιόδοξοι και άνετοι ώστε να δημιουργούν προβλήματα σε κάθε ομάδα», ήταν τα λόγια του Γερμανού προπονητή για την αντίπαλο των «κόκκινων».

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιούργκεν Κλοπ και για:

Tους Άνταμ Λαλάνα και Ρομπέρτο Φιρμίνο: «Ο Άνταμ επέστρεψε χθες στις προπονήσεις και θα δούμε πως θα αντιδράσει. Και ο Φιρμίνο προπονήθηκε χθες, πόναγε λίγο αν και δείχνει πως δεν είναι κάτι σοβαρό».

Τα μεταγραφικά σενάρια που εμπλέκουν τον Ντάνιελ Στάριτζ: «Δεν νομίζω πως βγάζουν κάποιο νόημα. Δυστυχώς ο Ντάνιελ δεν προπονείται τώρα. Αυτό είναι πιο σημαντικό από τις μεταγραφές».

Τον Μπεν Γούντμπερν και τους νέους γενικότερα παίκτες της ομάδας: «Δεν ξέρω ακριβώς πότε σταματάει ένας παίκτης να θεωρείται νέος. Έχουμε αρκετούς τέτοιους στην ομάδα. Θα υπάρξουν και σκαμπανεβάσματα, αλλά δεν έχουμε αμφιβολία για τις δυνατότητες τους. Αν ένας παίκτης θέλει να εξελιχθεί, τότε δεν με νοιάζει καν η ηλικία του! Είναι όλοι τους νεότεροι από μένα».

Για την ενίοτε προβληματική αμυντική λειτουργία της ομάδας του: «Ποτέ δεν ήμουν αγχωμένος για την λειτουργία της άμυνας.  Πρέπει να το δούμε από μια πιο λογική άποψη των πραγμάτων, πως δεν γίνεται να παίζεις ποδόσφαιρο χωρίς να δέχεσαι γκολ».