Νίκη δύο μήνες μετά για τη Γουλβς!

Απόδραση από το «Λόφτους Ρόουντ» και μάλιστα... με στυλ από τη Γουλβς, που με αριθμητικό πλεονέκτημα από το πρώτο ημίωρο, επικράτησε 2-1 της ΚΠΡ για τη 19η αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ και πήρε την πρώτη της νίκη έπειτα από την 24η Σεπτεμβρίου!  



Νίκη δύο μήνες μετά για τη Γουλβς!

Η αποβολή του Πιρτς στο 35ο λεπτό σταμάτησε την... ορμή με την οποία είχε ξεκινήσει η ΚΠΡ στο παιχνίδι και η Γουλβς το εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο για να φύγει από το «Λόφτους Ρόουντ» με πολύ σημαντικούς βαθμούς.

Οι Ρέιντζερς, όσο οι αριθμητικές ισορροπίες διατηρούνταν, πίεσαν αρκετά και έδειχναν ικανοί να κάμψουν την αντίσταση της Γουλβς.

Ο Πιρτς με δύο κίτρινες κάρτες κάρτες μέχρι και το 35' «καταδίκασε» την ομάδα του Ίαν Χόλογουεϊ, με αποτέλεσμα οι «λύκοι» στο δεύτερο ημίχρονο να σκοράρουν δις σε διάστημα εφτά λεπτών και να εκτελέσουν ολόσωστα την αποστολή τους, από τη στιγμή που είχαν πλέον παίκτη παραπάνω στο γήπεδο.

Αξίζει να σημειωθεί πως λίγα λεπτά πριν την αποβολή του Πιρτς, ορθά η ΚΠΡ ζήτησε πέναλτι σε χέρι που έγινε στην περιοχή των φιλοξενούμενων.

Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα έπειτα από ωραία κυκλοφορία της μπάλας και ασίστ από τον Ντομινίκ Ιόρφα, ο Έντουαρντς άνοιξε το σκορ, για να γράψει το 2-0 στο 67ο λεπτό με εξαιρετική προσπάθεια, νικώντας τρεις αμυντικούς και «εκτελώντας» χαμηλά, κλειδώνοντας το «τρίποντο» για το σύνολο του Πολ Λάμπερτ.  

Η Γουλβς είχε τις ευκαιρίες για να δώσει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις στη νίκη της, ωστόσο το αποτέλεσμα της αναμέτρησης ήταν το 2-1, με τους Λονδρέζους να μειώνουν με τον Λιντς στο 90ο λεπτό έπειτα από κάκιστη αντίδραση της άμυνας των φιλοξενούμενων σε μακρινή εκτέλεση πλαγίου άουτ του Τζακ Ρόμπινσον.

Το φινάλε ήταν δραματικό, με τον Λιντς να χάνει τρομερή ευκαιρία στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με τις καρδιές των οπαδών της ΚΠΡ να «σπάνε» και τον Κόστα που είχε χριστεί σκόρερ για τους «λύκους» ν' απαντάει με χαμένη διπλή ευκαιρία!