Κάριους: «Να παίξω στην Εθνική»

Το στόχο της κλήσης του στην Εθνική Γερμανίας αποκάλυψε μέσα από δηλώσεις του στο «Kicker», ο τερματοφύλακας της Λίβερπουλ, Λόρις Κάριους.



Κάριους: «Να παίξω στην Εθνική»

Ο 23χρονος γκολκίπερ τόνισε πως στόχος των «κόκκινων» στο τέλος της φετινής σεζόν είναι η κατάληψη μιας εκ των θέσεων που οδηγούν στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενη περιόδου, μίλησε για τη σχέση του με τον Σάιμον Μινιολέ, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν υστερεί αγωνιστικά από τους Μαρκ Τερ Στέγκεν και Μπερντ Λένο οι οποίοι συμπληρώνουν την τριάδα των πορτιέρο των «πάντσερ» μαζί με τον Μάνουελ Νόιερ.

«Δεν αισθάνομαι πίεση. Όλα πήγαν καλά από τη στιγμή που άρχισα να αγωνίζομαι και προσπαθώ να μένω ψύχραιμος και να προπονούμαι καλά. Στόχος της ομάδα είναι η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ»

«Με τον Μινιολέ δεν βγαίνουμε μαζί για φαγητό αλλά τα πηγαίνουμε μια χαρά. Είμαστε δύο τερματοφύλακες για μια θέση, ανταγωνιζόμαστε ο ένας τον άλλο και η ομάδα μας χρειάζεται και τους δύο. Δεν υπάρχουν προσωπικά προβλήματα ανάμεσά μας»

«Δεν είναι πιο σταθεροί και ούτε παίζουν σε υψηλότερο επίπεδο από εμένα (σ.σ. Τερ Στέγκεν, Λένο). Από τη μεριά μου δεν πρέπει να κρύβομαι διότι παίζω σε μια μεγάλη ομάδα και αποδίδω καλά. Θέλω σύντομα να παίξω στην Εθνική» ανέφερε ο τερματοφύλακας της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ.