Αντσελότι: «Έτσι, δεν πάμε πουθενά»!

Καμία τύχη δεν πρόκειται να έχει η Τσέλσι στην προσπάθεια κατάκτησης του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ, αν συνεχίσει να δείχνει κάκιστη εικόνα εντός αγωνιστικού χώρου, όπως τόνισε ο Κάρλο Αντσελότι φανερά προβληματισμένος μετά τη δύσκολη (2-1) νίκη επί της Ζίλινα για την 5η αγωνιστική της διοργάνωσης.



Αντσελότι: «Έτσι, δεν πάμε πουθενά»!

Οι «μπλε» βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο όταν οι Σλοβάκοι πήραν το προβάδισμα, αλλά οι Στάριτζ και Μαλουντά κατάφεραν, έστω και στο φινάλε, να ανατρέψουν την κατάσταση και να δώσουν τη νίκη στους Πρωταθλητές Αγγλίας. Μια νίκη ωστόσο που συνδυάστηκε από κάκιστο θέαμα και ο Κάρλο Αντσελότι δεν έκρυψε την απογοήτευση και τον προβληματισμό του για την απόδοση της ομάδας του, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο της χθεσινοβραδινής αναμέτρησης.

«Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδια γιατί βρεθήκαμε να χάνουμε με 1-0. Είχαμε καλή αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο, παίξαμε καλύτερα, ήμασταν συνεπείς και δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ καλό, αλλά αν συνεχίσουμε να παρουσιάζουμε την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου, τότε δεν έχουμε καμία τύχη να κατακτήσουμε το Τσάμπιονς Λιγκ. Αν παίξουμε όμως όπως στην επανάληψη, τότε θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα και θα παίρνουμε τις νίκες» ήταν τα λόγια του Ιταλού τεχνικού της Τσέλσι.

Αναφορικά με την εικόνα του παιχνιδιού και την εξέλιξή του, ο Αντσελότι ανέφερε: «Ήμουν πολύ εκνευρισμένος γιατί δεν παίζαμε καλά. Δεν ήμασταν καθόλου καλοί. Αλλάξαμε μερικά πράγματα στο δεύτερο ημίχρονο και μας βγήκε σε καλό. Αυτό ήταν που έκανε τη διαφορά. Παίξαμε αργό ποδόσφαιρο στο πρώτο ημίχρονο και τους δώσαμε τη δυνατότητα να πάρουν τον έλεγχο του παιχνιδιού και να αμυνθούν σωστά. Ήμουν απογοητευμένος γιατί ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Θέλαμε να τερματίσουμε πρώτοι στον όμιλο, αλλά στο πρώτο ημίχρονο ήταν σα να μην παίξαμε ποτέ. Αλλάξαμε άμεσα συμπεριφορά και αγωνιστική νοοτροπία στο δεύτερο μέρος».