Ευχαριστημένος από την πρόκριση ο Πιέλ

Tην ικανοποιήση του τόσο για την εμφάνιση όσο και για τη νίκη-πρόκριση της Σαουθάμπτον κόντρα στην Άρσεναλ στο «Emirates» για την προημιτελική φάση του Λιγκ Καπ, εξέφρασε αργότερα στη συνέντευξη Τύπου ο Κλοντ Πιέλ.



Ευχαριστημένος από την πρόκριση ο Πιέλ

«Χαίρομαι για  αυτή τη νίκη και για όλους τους φιλάθλους και την ομάδα μας, επειδή δώσαμε μια καλή απάντηση για το αν μπορούμε να κρατηθούμε με καλές πιθανότητες σε όλες τις διοργανώσεις», ανέφερε ο Γάλλος τεχνικός.

«Στους στόχους της ομάδας ήταν και το να προκριθούμε στα ημιτελικά του θεσμού μετά τον Χειμώνα. Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι, παίξαμε πολύ καλά και η πρόκριση είναι φυσικά πολύ σημαντική», πρόσθεσε ο τεχνικός της Σαουθάμπτον, η οποία θα βρεθεί σε ημιτελικό Λιγκ Καπ για πρώτη φορά μετά το 1987!

Παρά τη μεγάλη νίκη όμως ο Κλοντ Πιέλ θέλει να κρατήσει «προσγειωμένους» τους παίκτες του ενόψει της συνέχειας, αρχής γενομένης με το παιχνίδι κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας: «Θα δούμε για το μέλλον μας στη διοργάνωση, για τώρα όμως δεν έχουμε χρόνο να το χαρούμε πολύ καθώς είναι σημαντικό να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι».