Τέρι: «Να παίζω, ακόμα κι αν δεν είμαι στην Τσέλσι»

Την επιθυμία του να αγωνίζεται για λίγα ακόμα χρόνια ως ποδοσφαιριστής, έστω και αν αυτό συμβεί μακριά όχι μόνο από την ομάδα του, την Τσέλσι, αλλά και από το αγγλικό πρωτάθλημα, εξέφρασε σε βρετανικό Μέσο ο αρχηγός των «μπλε», Τζον Τέρι.  

Τέρι: «Να παίζω, ακόμα κι αν δεν είμαι στην Τσέλσι»

«Θέλω να παίξω για ακόμη δύο ή παραπάνω χρόνια, είτε αυτά είναι εδώ, στην Τσέλσι, είτε κάπου στο εξωτερικό. Έχω συμβόλαιο με την ομάδα για αυτήν τη χρονιά, μετά θα δω, δεν ξέρω αν θα γίνω προπονητής», δήλωσε ο 35χρονος κεντρικός αμυντικός.

Ο «κάπτεν» των Λονδρέζων μπορεί να έχει χάσει τη θέση του βασικού, ωστόσο, δεν παύει να υπολογίζεται από τον προπονητή του, Αντόνιο Κόντε, αλλά και να έχει τον ίδιο ζήλο για κατάκτηση τίτλων, ο οποίος τον διακατέχει όλα αυτά τα χρόνια που ηγείται των μετόπισθεν της ομάδας του.

«Όταν βλέπω άλλες ομάδες να κερδίζουν τρόπαια, αυτό με θυμώνει, με αρρωσταίνει, με κάνει να αισθάνομαι ότι έχω απογοητεύσει τους πάντες γύρω μου! Βρίσκομαι σήμερα εδώ που βρίσκομαι, λόγω αυτής της «πείνας» για τίτλους. Την έχω και τώρα, στα 35 μου, για αυτό και θέλω να συνεχίσω να αγωνίζομαι, επειδή αυτή η όρεξη να κατακτώ τίτλους με την ομάδα μου εξακολουθεί να υφίσταται», ανέφερε συγκεκριμένα.