Μουστάφι: «Χαρούμενοι μόνο στην κορυφή»

Το ότι η τέταρτη θέση της βαθμολογίας, στην οποία βρίσκεται η Άρσεναλ έπειτα από δεκατρείς αγωνιστικές, δεν ικανοποιεί καθόλου τον ίδιο, καθώς θα ήθελε η ομάδα του να βρίσκεται πρώτη στην Πρέμιερ Λιγκ, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ο κεντρικός αμυντικός των «κανονιέρηδων», Σκόντραν Μουστάφι.



Μουστάφι: «Χαρούμενοι μόνο στην κορυφή»

«Θα ήμουν χαρούμενος, αν βρισκόμασταν στην κορυφή. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να είμαστε χαρούμενοι τη δεδομένη χρονική στιγμή. Υπάρχουν ακόμα πολλά παιχνίδια που έχουμε να δώσουμε», σχολίασε ο Γερμανός διεθνής ποδοσφαιριστής στον απόηχο της επιστροφής στις νίκες για τους Λονδρέζους στο πρωτάθλημα, μετά το εντός έδρας 3-1 επί της Μπόρνμουθ.

Με αφορμή δε το τρίτο τέρμα της ομάδας του κόντρα στους «τσέρις», το οποίο σημειώθηκε από τον Χιλιανό συμπαίκτη του, Αλέξις Σάντσες, στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο 24χρονος σέντερ μπακ ανέφερε:

«Υπήρξαν ορισμένα παιχνίδια, στα οποία σκοράραμε κατά τα τελευταία δευτερόλεπτα. Αυτό δείχνει ότι είμαστε μία ομάδα που πιστεύει μέχρι τέλους και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε».