Άμεση ανανέωση με Μάτα θέλουν στη Γιουνάιτεντ

Την επέκταση του συμβολαίου του Χουάν Μάτα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιθυμούν διακαώς αλλά και σε σύντομο χρονικό διάστημα οι ιθύνοντες του συλλόγου, όπως αναφέρουν πρόσφατα αγγλικά δημοσιεύματα.



Άμεση ανανέωση με Μάτα θέλουν στη Γιουνάιτεντ

Η συνεργασία του Χουάν Μάτα με τους «κόκκινους διαβόλους» εκπνέει σε 1,5 χρόνο, στο Μάντσεστερ όμως επιθυμούν, και μάλιστα λίαν συντόμως, την ανανέωση του συμβολαίου του Ισπανού, ως επιβράβευση για την αγωνιστική του παρουσία την φετινή περίοδο. Ταυτόχρονα, θα απέτρεπαν και τις «ορέξεις» άλλων ομάδων που ενδεχομένως να κοίταζαν με καλό μάτι την περίπτωση του σε μεταγραφικό επίπεδο.

Αυτό είναι κάτι που επιθυμεί και ο Ζοσέ Μουρίνιο, οι σχέσεις του οποίου φαίνεται να έχουν εξομαλυνθεί με τον Ισπανό μέσο.

Την δεδομένη χρονική στιγμή 28χρονος μοιάζει δεκτικός σε μια πιθανή ανανέωση, από τη στιγμή που ο ίδιος βρίσκει τον δικό του αγωνιστικό ρόλο πλέον και με μεγάλη συμμετοχή στο βασικό σχήμα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ αναμένεται να υπάρξει και μια ανάλογη αύξηση αποδοχών του (αυτή τη στιγμή αμείβεται 130.000 λίρες την εβδομάδα).