Κούμαν: «Περήφανος που ήμουν στη Σαουθάμπτον»

Η Έβερτον δοκιμάζεται στην έδρα της Σαουθάμπτον, με τον Ρόναλντ Κούμαν να επιστρέφει στο «St. Mary's», δηλώνοντας περήφανος για το πέρασμά του από τους «Αγίους», δίχως όμως να γνωρίζει την υποδοχή που θα έχει.



Κούμαν: «Περήφανος που ήμουν στη Σαουθάμπτον»

Ο Ρόναλντ Κούμαν επιστρέφει στο «St. Mary's» ως αντίπαλος της Σαουθάμπτον, μίας ομάδας στην οποία είχε ένα άκρως πετυχημένο πέρασμα.

Πλέον, ως προπονητής της Έβερτον δηλώνει άγνοια για την αντίδραση του κόσμου, τονίζοντας ωστόσο πως ανεξάρτητα από αυτό, έχει μόνο καλά να θυμάται από τη θητεία του στους «Αγίους».

Χαρακτηριστικά δήλωσε:

«Είναι ωραίο που επιστρέφω. Εγώ και το τεχνικό μου επιτελείο είχαμε ένα σπουδαίο πέρασμα από εκεί. Πέρασα καλά και η δουλειά ήταν πολύ πετυχημένη. Είμαι πολύ περήφανος που ήμουν τεχνικός της Σαουθάμπτον.

Δεν ξέρω τι θ' αντιμετωπίσω. Δεν μπορώ ν' αλλάξω τα αισθήματα και τις γνώμες των οπαδών της Σαουθάμπτον. Στην καριέρα μου, θα κοιτάω πίσω και θα βλέπω κάτι καλό

Καταλαβαίνω τις διαφορετικές γνώμες και τις διαφορετικές αντιδράσεις και δεν το φοβάμαι. Έκανα μία επιλογή και είμαι χαρούμενος που είμαι στην Έβερτον. Το παρελθόν είναι παρελθόν, οι προπονητές και οι παίκτες αλλάζουν και πιστεύω πως το να κοιτάς μπροστά είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις».