Πιέλ: «Η ήττα μας απογοήτευσε»

Την απογοήτευση έφερε η χθεσινή (24/11) εκτός έδρας ήττα (1-0) από τη Σπάρτα Πράγας στο στρατόπεδο της Σαουθάμπτον, όπως δήλωσε ο προπονητής της ομάδας, Κλοντ Πιέλ, μετά τη λήξη του ματς στην «Γκενεράλι Αρένα».



Πιέλ: «Η ήττα μας απογοήτευσε»

 «Ελπίζουμε να δώσουμε χαρά και ευχαρίστηση στους οπαδούς μας με την πρόκριση, γιατί είναι κάτι που όλοι θέλουμε. Το σημαντικότερο είναι ότι το τελευταίο παιχνίδι γίνεται μπροστά στο κοινό μας, στο «Σεντ Μέρις», Φυσικά, η ήττα από τη Σπάρτα μας απογοήτευσε», σχολίασε ο Γάλλος τεχνικός των «Αγίων», οι οποίοι αρκούνται και με τη λευκή ισοπαλία (0-0) στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ απέναντι στη Χάποελ Μπερ Σεβά, ώστε να παραμείνουν στη δεύτερη θέση και να προκριθούν στη φάση των «32» του θεσμού.

«Πρέπει να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι-τελικό στην έδρα μας. Είναι ξεκάθαρο πως πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο γκρουπ, αν σκεφτεί κανείς ότι η Ίντερ τερμάτισε τελευταία. Αυτό αποδεικνύει ότι πρόκειται για πολύ ζόρικο όμιλο. Είναι απογοητευτικό που χάσαμε, αλλά είναι σημαντικό να λάβουμε υπόψη ότι έχουμε ακόμα τη δυνατότητα να προκριθούμε», πρόσθεσε ακόμη ο 55χρονος κόουτς.